Monday, May 28, 2012

Allah Selamatkan Saya

salam =)

Alhamdulillah...birthday saya arini..nyanyian Allah selamatkan kamu versi 3 beranak malam tadi yg terdiri dari mr apai, umar & maryam sgt2 touching wpon pitching larik..hik3...tq loved ones...bersyukur atas segala kurniaaNya..semoga arini lebih baik dari ari semalam utk kande dinde jugak!!! mmuaaxxx!!!

p/s: wpon saya nmpk mude, saya dah 30 taon rupenye,kah3!

21 comments:

lia said...

slmt masuk 3series fren....

nyanyian itu tentu mengundang airmata kan...

Pinkjambu said...

selamat hari lahir zet, semoga berbahagia selalu

Gieyana said...

alhamdulillah..hepi birhday to u Zet..moga ceria2 selalu..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

hepi beseday....:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

hepi beseday....:-)

Nad @ MamaZakwanNayli said...

hepi sebeday :)
sebaya la kite =p
malam ni celebrate ktne? ^_^

Sidratul Muntaha said...

ahaha..
ko bape ari je dari aku
tua bulan jugak kot?
aku lagi bape ari nih..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mudaaaaaa lagie ko zet ;-)

LYAfrina said...

happy birthday dear..moga dikurniakan ksihatan y baik serta trus sukses n sukses..amin

~ana~ said...

aha...welcome to 3 series club...

happy birthday zety, moga di panjang kan umur, di murah kan rezeki dan berbahagia selalu hendak Nya...

tesis dah siap???hah3x...

SyaNa said...

selamat hari lahir :-)
aku doakan semoga ko bahagia selamanye
murah rezeki & panjang umur ya

AyuArjuna BiGoshh said...

selamat hari lahir zeti......

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Allah selamatkn kamu,
Allah selamatkn kamu,
Allah selamatkn zetty..
Allah selamatkn kamu...

welkam to 3-series club babe!

h4ni3 said...

epi besday sis!!
love u!

Afne said...

happy birthday zet!

sama birthday ngan mak aku :)

watyz said...

happy belated besday zet!
semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, berjaya dalam apa jua yg ko wat, berbahagia selalu dan dirahmatiNYA selalu...
amin....

mama_umar_maryam said...

Allahuakbar..rase overwhelmed arini..tq byk2 kande dinde sumer..wpon berkwn secara virtual tp mmg ikhlas wish kande dinde kt i..hanya Dia membalas doa2 baik kande dinde sumer..

IntaNBerliaN said...

dah msk 3 series ek.. sy thn dpn.. hihii

btw, slmt hari lahir... moga dipanjangkan umo n ditambah anak.. hihii

Syida said...

happy birthday to u!

bday ko sama dgn anak aku.

Nana said...

hepi beday beb

ddfirdaus said...

hb babe..ko memang nampak mude pong....