Thursday, May 17, 2012

Pemilik pemilik FM Langkawi ialah..

salam =)

mehlah nk announce 3 lucky ladies untuk FM Langkawi nih..gune random k, xde bias2,heheheh
aku buat nombor berdasarkan giliran komen kande dinde ye..sape yg komen no 1 tu, no 1 lah, dan seterusnye..x ramai..cume 20 pengkomen sahaja ;)

yg pertama dinde NO 14  iaitu..

~ana~ said...
dgn muka x malu nya, aku nak kabo, aku pun nak FM tu...x dpt g sana, dpt FM dr ko pun dah ok...hu3x..

bakawali0797@gmail.com 


yeay!!!utk ko ana ;)..aku gelak sorg mase buat random nih, sbb aku pon ade komen gak kt n3 GA tu, sekali tu aku sendiri plak pengkomen no 14 tu,hahahaah,melampaulah nk kasik diri sendiri ..so otomatik, no 14 tu jatuh kt ko ana ..rejeki..rejeki =)



yg kedua...NO S.A.T.U !!!!  wahhhh, jrg gile random ni kuar no. 1..
tahniah afne!!!

Afne said...
welcome back zet! musti byk cerita & gmbr2 menarik nk update kan?!

aku nk fm tu! tak dpt 3 bijik, sebijik pn jadi lah wehhh

noorafne@tsssb.com 


dan yg ketiga....NO 11  !!!! utk puan waty =)

watyz said...
fm tu sume cantik... nak sebijik!!!

watyz82@gmail.com



eh.eh.eh/..kebetulan plak 3 kande dinde nih aku 'kenal' melalui forum PCM..xpenh jmpe, kecuali ANA..tapi kande dinde 3 orang nih..mmg hot mummies & baek2 belaka sumernye....TAHNIAH sekali lagi...pd kande dinde yg lain..siyes weh aku jujur je gune random..cume malas nk printscreen je ha...malam jumaat ni nk tdo awal, kahhhhh ;p

ok, jmpe lagi sumer..oh ye, aku 'utang' citer ari last kt Langkawi nih..sooner or later aku buat ;)

9 comments:

Nad @ MamaZakwanNayli said...

malam jemaat ni, tido awai, kuikui =p

tahniah pada yg menang! :)

~ana~ said...

zety, hilang stress aku kejap bila tgk nama naik sini..hah3x...rasa mcm peluk ko skrg jugak..:)

IntaNBerliaN said...

tahniah semua.. :-)

♥cikmOt♥ said...

yey aku tak menang...huhuhu...

eh bila masa aku join ni...tetiba kan...

Afne said...

alhamdulillah, rezeki hari jumaat :)

zet, ko tau tak, aku baca je entry ko tu berdesup trs aku komen miahahahaaa

watyz said...

alhamdulillah!! time kasih zet..
gelak sakan aku bile tgk yg menang sume member PCM. tahniah Ana n Afne jugak!

lia said...

tahniah pada yg menang ;)

zety, aku mntk kebenaran nak c&p sikit GA ko ni... x pernah wat n3 utk GA so xtau nk tulis apa he3...

Gieyana said...

wahhh..bestnyer..congrats tu da winne..aku punya??? Ngeh..3..

mama tisya said...

tahniah utk pemenang yg juga aku kenal..geng pcm..:)