Thursday, May 3, 2012

Cuti cuti Langkawi dan Umar ada EXAM!

salam =)

oh,pagi td dgr teacher btau minggu depan Umar ade exam aku tetelan air liur..tersekat plak air liur aku..camno nih, minggu dpn dah nk g Langkawi..dari rabu smpi sabtu..exam Umar dari Isnin smpi Jumaat..pehh..xkan kene repeat paper plak anak aku nih..baru tadika 5 taon,heheheh..lg satu yg menambah kerisauan aku ialah..nak ke die buat exam tu??hahaha..die nk g skolah pon aku bersyukur sgt dah..nk jwb exam,aiseh..bknlah underestimate anak sendiri..tapiiiiii kt umah die xde nk stadi sgt (y_y) ..tibe2 rase cam nk pindah amerika ke UK ke..xde exam preschool diorg kan?kan? hahahah..dan dan nk pindah

camnilah , teacher ade bg solution, samada 1 ari Umar mampu buat 2 paper sekaligus atau (yg mana adalah amat mustahil) ..sambung minggu 1 lg la kot..huhu..worse come to worse xde markah utk 3 subjek lagi pertengahan tahun nih..makanye time dtg tgk report card kitorg senyumm jelah ,hehehe

oklah..tgk camne aku nk bncg dgn teacher..hrp2 dpt solution..gelabah makjemah baru nk peksa 5 taon, peksa tingkatan 5 sok? aku unpaid leave 6 bulan,hahahaha

11 comments:

mama tisya said...

bila sebut EXAM tu dh mcm beso sgt..bdk2 kn biasa la...tp aku nmpk langkawi dh menaggil2..hehehe

Anum said...

exam memang menakutkan

CHeeSYaNa said...

suh cekgu wat online exam.. bleh jawab exam kat langkawi.. ehhehehehe

Nana said...

hahahaha...xpe la kawtim ngan cikgu kot bole repeat paper
mcm spm plak kan hahaha
suh umar reles tension dulu
sebelom exam hahaa

lia said...

tergelak sorang2 aku ni weyyyy...

repeat paper tu...

Umar, sila jgn wat perangai nak repeat paper.... mama hang tu lecturer he3

Sidratul Muntaha said...

dahsyat la unpaid leave 6 bulan!
kalah org cuit maternity!
ahaha.
sengal la ko zety..

Nana Aris said...

our kindy dulu tak practice exam for kids ni..kesian budak kecik2 dah stress..kalau kena parents yang mmg exam oriented..lagi la kesian kids tu kena marah kalau tak score..

~ana~ said...

gaya mcm nak ambik exam spm je...hah3x...mesti ko yg berdebor lebih nnti..hah3x..

LYAfrina said...

hehhe... mula2 igt exam ape... ruanya bru 5 thn hihihi.. apa2 pon hrp mnemui jln y tbaik yer

AyuArjuna BiGoshh said...

wah maknya yang nerbes heheheh

IntaNBerliaN said...

alahaiii.. kalu sy pun risau... skrg dah ada exam yer..