Sunday, May 6, 2012

Sebelum cuti-cuti

salam =)

checklist b4 cuti:

1.Umar exam - dah start arini, td teacher kate klu Umar blh buat lebih dari 1 paper proceed je,hehehe

2.Booked hotel - 1 malam dah, lagi 2 malam belum , huhu

3.sewa kete - belum, mayb kt epot langkawi tu je

kesimpulannye cuti2 kalini kt otak aku ade bende2 sarat sket nk pikir/buat..adehh,igtkan blhlah enjoyyahu cuti2 nih..maknenye, lepas setel hal aku yg sarat tuh, kene booked lagi cuti2 enjoyyahu yg lain, kah3..alasan!


11 comments:

Cik FaRiZaM said...

slmt bercuti. lepas ni dah tkde public holiday. :(

bulan 8 baru ada, time raya :)

salam singgah n follow blog awak :D

dr,
afasz.blogspot.com

Afne said...

zet, psl kereta sewa ko takyah riso. ko masuk balai airport tu memasing serbu ko. klu ko pergi ber4 anak beranak sewa kereta myvi pn dh cukup selesa, minyak pn jimat. klu x silap aku dulu eddy isi minyak sekali je utk 3 hari 2 mlm.

happy holiday! nk cekelat!

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye..pi cuti2 lagi eh..jelesssss..kitorng tahun ni takde plan lagi ke mana2..huhuhu

AdanyaKauUntukku said...

bestnya planned jalan2...

mmmmmmmmm bila lah gamaknya turn akak....isk

Anum said...

happy holiday

ieda said...

eppy jalan2 dikk
nak kemana erkk ??
semoga selamat pergi dan balik tau ..
take care ! .. ;)

LYAfrina said...

seronoknyer..
selamat bcuti & enjoy ur day ;-)

Nashays said...

umar nak peksa..
eh eh...macam dah besar sgt umar ni yer..
Dah ade gepren blom..?

~ana~ said...

zety, happy holiday..:)

IntaNBerliaN said...

nk g bercuti lg yer.. bestnya... byk tol bercuti :-)

CHeeSYaNa said...

nak colat!