Sunday, May 20, 2012

cuti cuti Langkawi last day

salam =)

okay,last day kitorg cek out lmbt ..dlm kol 1.30 ptg sbb trus solat jama' ..xde caj ape2,staff kt green village tu bagi je since xrmi yg nk check in pon on that day.. flight balik kol 10.40 mlm, pehh mane nk lepak lagi xtau dah,hahahaha..kitorg stat jln2 kt Kuah, lunch dan singgah kedai Hj Ismail Group, Idaman Suri & repeat blk HIG,kedai perfume & duty free zone yg lain..aku dh buat perbandingan, setakat ni coklat mmg murah sikit banding kt kedai HIG..pastu pegi Kota Mahsuri ..pekene laksa tepi sawah dlm tuh..dah nk petang tu kitorg smpt plak singgah Awana Porto Malai..punyelah nk membuang mase,hehehe...saje2 je jln situ amik angin..kot2la nnt nk tdo situ next time ..

las pulang kete kol 9 mlm kt epot , dinner pon kt epot je.. mcm bese luggage kitorg bertmbhmambah lah, konon xnk shopping byk..seb bek smpt web check in mase kt resort tghari tu..oklah, cuci2 mate lah ye kande dinde dgn gmbr2 bwh ni..ade rejeki lagi..singgah sini lagi..oh ye, ade 1 xtvt yg kitorg xbuat kt Langkawi nih, island hopping & mangrove..g tasik dyg bunting sumer tuh..mmg plan xnk pegi pon..hehehe, 1 cuace panas..1 lagi klu nk g tgk tasik dyg bunting tu ade kene daki tangge sket..makhajjah confem xlarat..

kedai canting batik ni kt dlm kota mahsuri nih,belikan Maryam kaftan batik


last part..ape yg kitorg sopping,hehehe..coklat jela kot yg aku angkut byk..lain2,biase2 je..gamat pon tumpang kt makhajjah je

13 comments:

Gieyana said...

fiyoooo...mg byk gilosss coklat uols angkut...:-)

Kancilbiru said...

perhhh sedapnya nampak laksa tu...rindu pulak nak pegi langkawi...hehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

best nye maman angin..
aa yg promo ritu kan??
wah, syoook gitu..

huhu, manyak terlepas cite..
sat agi kena tgk ape yg hang beli kat sana..
mesti borong sakan nih!

lia said...

teringat laksa belut kat cable car tu zety biler tgk ko letak laksa tu.... dapnyer... kuah pekat...

Nana said...

laksa kat sana kan ko g la celah bedah mana pon seme sedap gile kan?
banyak gile coklat hehee

syanasaid said...

sakan soping kak
hehee gile wei flight pulang kul 10malam
kalo aku mau pengsan ngantok

Nad @ MamaZakwanNayli said...

waa... bestnye soping2 cekelat!
tk sbr nk pi langkawi bulan 10 nnt, hihi

mama tisya said...

ets tgk part cekelat tu..aku kalo ke langkawi part cekelat dh beratus..hahaha

~ana~ said...

erk....nak coklat sikit...:)

ieda said...

mak aihhh dikk banyak nyeee, yg akk nampak menyerlahhh daimm je dikkk
Huhuhu teringinn sgt2 nak choc daim tuu, dah lama nak makan, duk cari2 org yg nak ke langkawi, x ingat lak adik ke sana, kalau tak leh kirimm, sibbbb baik x ngandung kalau idokkk masak akk nak cari daim kat sini huhuhu

IntaNBerliaN said...

tu dia coklat.. berlamvbak2.. hihii


kuah laksa tu pekat betoi yer.. ;-)

Lily@MamaZaraZareef said...

Awana porto malai tu cantek kan kawasan die..dulu pn kitorng jalan2 je kat situ. Berangan gak nk stay sane tp sbb last minit, dh fully booked..ekekeke

btw, yg mekap celebrate anibeseri tu kite bkn mekap sendiri. Manelah pndai bab touch up2 ni. Mintak akak kt tpt keja yg tlg mekap. Die memang part time mak andam. Tu yg muka jd same mcm time pengantin dolu2 tu..hihihi

Liza Razak said...

bestnye shopping kat langkawi :)