Thursday, December 29, 2011

Coat winter dah sampai :D

salam =)

Selamat sampai dah 2 coat yang aku order utk Umar & Maryam, ngeeee suke2! aku order thru fb kedai Tufaz Bersama


akunye dah ade dah ;) .. harap2 coat ni blh cover sketlah sejuk winter tu kat sane , insyaAllah ;)

14 comments:

mama tisya said...

comei wei....sure tk sbr nk main snow...FM utk aku 1:)

ieda said...

amboii nak kemana nie ..
hurmm nak jugak ole2 dari sana ..
seronoknyeeeeeeeeeeeeeee ;)

lia said...

Wahhhhhh aku teruja...

Yg Umar nyer, sgt ensem okehhh

Syida said...

cantiknya winter coat tu.ai jeles.ada size utk aku tak?
hehehehe

Nana said...

alamak..best nye nk g negara salji nak ikut!!

SyaNa said...

syiokk nye wei
aku beli winter coat pakai kt genting aci tak
heheee

Nashays said...

aku pny seksaited, samapi 2 winter coat aku beli..hari tu aku nampak warna merah doble breast mcm maryam tu pon nyaris aku terbeli...ske laa double breast coat neh...maryam, nak pinjammmm

AyuArjuna BiGoshh said...

gi obersea ke...heheheh

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii..siap berwinter coat bagai..nak pi mane tuh..suspen nak tau..hahahaha..beshnyer!!!..=D

mama_umar_maryam said...

slm kande dinde..uishh,,idakle bersalji-salju ;)..g Hong Kong je..tapi dipercayai sekarang sejuk tgh winter ..so prepare la siap2..cuaca malam dlm 12 celcius gitu..utk kitorg yg xbiase nih mau kejung dibuatnye,hik3..

IntaNBerliaN said...

teruja dgn baju maryam tuh!!..

camne kat hongkong.. best ke... xsabar nk tahu story... hihii

e.l.i.z.@ said...

comel gile coat tu! HK ada salji ke tak ek? kalau ada, lg best kann

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantiknya kot winter merah tu...terpaut sudah

mummy_ayu said...

comeinya... :-)