Thursday, December 8, 2011

Hadiah birthday untuk apaiku ;)

salam =)

nyanyi dulu..Allah selamatkan kamu 2x..Allah selamatkan hubbyku/papa apai saya..Allah selamatkan kamu..
alhamdulillah..semoga Allah pjgkan umur , sihatkan tubuh badan, dimurah2kan lagi rezeki kite & keluarga..saya, Umar, Maryam , family & kwn2 mendoakan awak yg terbaik dunia & akhirat..
HAPPY BIRTHDAY YANG!!! 8 DEC 2011 :D

pssstt..i ade surprise utk mr apai nih ;)..nk tgk x? aloh..xaci plak dh btau kande dinde tp die xtau ape2,hehehe..xper,jgn btau die eh ;) ..adiah kecik dari aku..selama ni, apai bykkk memberi/membanjer utk aku..sekali sekale aku balas lah mane yg mampu..lgpon, aku blh pakai sekali ;)

xde wrapper,carik2 jmpe paperbag ni,hehehe






nk tgk isi dlm x? scroll down bebehhh

]
]
]
]
]
]
]





]]
]
]
]

]
]
]
]



]
]

]

]

]

]




]

]





]
]

]



]
]]



]


]


]
]
]
]



cak!



ngeeee..aku belek2 buat simple note kt screen..actually ltk gmbr, tp aku tulis atas kertas dulu pastu amik gambar,hehehe




semoga dengan adanye tab ni, mudahlah apaiku nk wat urusan2 keje die..saket mate klu tgk screen kecik bb je,hehehe..oh ye, ipad1 yg dulu aku pakai tu dah kene pulang balik ;( ..tgulah kot dpt ipad2 plak dari abg ipar akunye projek tuh, hik3

apai blm balik umah lg nih, die outstation ke johor..harap2 die sukelah adiah aku ni..

sekian, ikhlas dari aku :)..

pesanan awal, timekaseh pd kwn2 yg wish & doakan utk kami..kami pon mendoakan yg terbaik,murah rezeki utk kande dinde sumer..


13 comments:

mama tisya said...

happy busday utk apai..wah dpt galaxy tab..bole ko & anak2 tumpang sekaki

Nana said...

aku kan..ada hati nk jual ipad menang tu (yg lom dpt pon lg tu ) nak amek tab ni tau hahah.....
mmg aku suke tab dr ipad..
tp gefren membantah aku nk juai..
tp aku lg suke tab
camane hehe
nk tanya ko
apakah perbezaan & apa yg plg bez ipad ke tab??dia suh sevey sape2 yg dah penah pakai ipad & tab

Nana said...

**deah bukan dia hee

mama_umar_maryam said...

tq errynn, yg ipad lame umar dah xheran dah..die dok aim tab ni plak

mama_umar_maryam said...

nana!!! siyes aku terbyg2 muke ko mase buat n3 ni tau x..mmg rejeki ko & bff btollah,happy gile aku weh,
hmm..aku baru je belek2 kejap tab ni..klu tanye aku yg xbaper pro sgt nih,aku cam suke lg tab lah..apps die x high demand mcm apps ipad tu..sumer sng,nk gune windows dari version 97 ke 2007 pon ader .. ke sebab tab ni baru sgt kot..ipad2 tu ok jugak nana,alah..klu ko rase ko blh tolak ipad2 tu , tmbh sikitt je nk dpt tab nih xpe kot..*mampos deah marah aku

Nad @ MamaZakwan said...

hepi besday jugak utk si dia..
bestnye hadiah besday! :)

Nashays said...

pandai ko pilih hadiah...anak beranak leh pakai..p aku takut pastu umar ngn maryam yg main lelebih..welkam to the club lah apai n eppy besday

Syida said...

happy birthday apai!sama dengan bday mak aku jua!

IntaNBerliaN said...

happy bsday utk apai..

best tu hadiah apai..hihii

mummy_ayu said...

happy buzday to ur hubby..best tu hadiah!!

AyuArjuna BiGoshh said...

ai ai nak tab jugak....zeti belikan kat cheq satu no

kakyong said...

mak aiii... galaxy tab... ku yg tak koje ni, mampu masak jer lah utk che abe.. geget jari je lah kalo gajet cam tuh...

~ana~ said...

happy birthday mr apai...
waaaa...best nya dpt tab tu...ish...aku dah lama mengidam tp mr azam mampu bg ace sajork...heh3x...

ipad plak mmg hak milik anak2 sbb mmg tujuan beli utk bg diaorg belajar...hu3x...