Thursday, December 22, 2011

hari penJUBAHAN Jumaat

salam =)

mentang2 ler mak aku belikan 3 jubah aritu..trus 3 Jumaat berturut2 aku pakai, hik3..arini Jumaat ke 2 aku pki jubah, ala2 kembang payung gituu..tgal lagi 1 jumaat minggu depan, eh. len mcm plak ayat "dah 3 Jumaat" nih *_*

ni jubah yg pertama, aku suke dgn style lengan kecik tu..dgn manik2 nye..dlm jubah tu aku pki suar hitam..mmg berangin2 wehh..kain x panas, sedap je



yang ni plak, arini punye..sebenanye batu2 byk tabur kt bhgn dade & tgn..tp i amik part tangan je lah ye, part dade doce ;p



kesimpulannya, aku dah mcm suke plak pki jubah dari sane nih, xdela ikut cutting body sgt, tp yg penting bile pki selesa & sejuk je..dan yg lagi2 penting, pagi2 aku bersiap xsmpi 10 minit ;)



p/s : bila la nk sarung jubah konvo nih =_='

8 comments:

mummy_ayu said...

best kan berjubah..Ayu dah naik bas nie tak tau la bila nak berjubah..kena tunggu hari yg naik keta la kot...

Sidratul Muntaha said...

lam dah aku tak apkai since beranakkan ara
nak bf payah even pnh pakai yg tuk bf tu
huuh
dak ara ganas sgt
terselak semua - semua
geram kdg2 aku

Afne said...

best nya tgk org pakai jubah. lawa je aku tgk.

Em's Family said...

i personally suke pakai jubah, sebab sarong je, and berangin.. tapi jubah i sikit je

Nashays said...

Yg penting xyah gosok...huahuahuaaa dan nmpk kuwos ajer pakai jubah neh

~ana~ said...

zety, lawo...nmpk ko sgt slim...:)

kakyong said...

suka tgk kawan pakai jubah.. sendiri xde jubah...

watyz said...

cantik nye jubah... ;)