Thursday, December 29, 2011

your blog has been removed

salam =]

xkose nk senyum, hampeh punye blogger.com nih, ade ke xpsl2 nk removed kan blog i..xpatut2..
gusar gundah gulana dibuatnye aku..dah hampir2 taip soklan nk tnye kt google ni ape masalahnye yg nk removed blog aku >:{

dlm 15 minit gaklah xblh sign in, taip blog address pon xkuor, huh, kalaulah opis Google ni kt KL je lame dah aku terjah ..

dah-dah..jgn nak main2kan perasaan i lagi ye blogger.com, xsukela u gurau2 kasar camni, klu u buat lagi..kite clash! ;p

6 comments:

Em's Family said...

huhu.. time to superzetymarlia.com hehehehe

IntaNBerliaN said...

blogger.com mempermainkan perasaan zt nmpaknya ni.. hihii

mama_umar_maryam said...

yeah mira..rasenye it is time,hik3

btol intan,rase mcm terbenti kejap napas nih,huhu

Sidratul Muntaha said...

huhuu.
semput mak.

Anonymous said...

zety...tulung aku..blog aku pun jd gini...please..please...

email aku; bakawali0797@yahoo.com

ana bakawali0797

kakyong said...

owh.. memang seram kalo kena lagi kat kakyong..