Sunday, December 18, 2011

Majlis kesyukuran anak-anak

salam =)

alhamdulillah3x..majlis berjalan lancar ..cuaca mule2 mcm nk ujan lebat..tp jadi redupp je smpi ke maghrib..penat, mmg penat..wpon closed function, lebih 50 orang datang..syukur2..puas hati dpt jamu tetamu..

jom tgk gmbr ye ;)

sebelum majlis, keadaan dua badek ni agak tenang,heheheh





makanan yang dijamu..antaranye :

  1. sate n co
  2. mee kari
  3. nasi lemak
  4. spageti
  5. nugget & sosej
  6. sebakul durian
  7. pengat durian
  8. puding karamel
  9. apam strawberry filling
  10. kuih talam
  11. puding jagung
  12. puding nata de coco
  13. salad buah
  14. sandwich
  15. teh tarik, teh o & air sarsi

2 biji kek yg sgt2 cantek & sedap nih aku order dari emilia masterpiece, harga sgt2 reasonable dan kami mmg puas hati!




gune buku Dora beli kt bigbadwolf sale tu ;)

goodie bag & balloon bob the builder aku beli kt toysrus, dan toppers yg aku cucuk atas apam filling tu aku order kt munirah aka http://blog.tripletsplusone.com/ dan rezeki budak2 ni, munirah x caj ape2 kt aku..die just email kt aku design yg die buat dan aku buat sendiri .. las menet kami x dpt jumpe , apepon aku ucapkan timekaseh byk2 kt die, gune mase jugakkan nk design bulat2 tu..






antara gambar2 sekitar majlis


bace doa dulu sebelum nyanyi Allah selamatkan kamu..

i am ready mama ;)





antara hadiah2 Umar & Maryam..$$$ salam keruk pon byk juga..alhamdulillah..susah2 je, kami x expect pon


last but not least, ni le my team/soulmate aku yg same2 menjayakan majlis nih..bertekak2 manje tu biaselahhh,hahahaha, lebiu yang ;)


blh tarik nafas lega sket..ni antara list-to-do yg well done i can say, hehehe..mohon maaf sekali sbb xdpt nk jemput kande dinde kwn2 blogger utk ke majlis kecil nih..kalau majlis aqiqah ke, kenduri kendara yg besar sket dah tentu kami akan jemputt, insyaAllah..

10 comments:

Afne said...

dinda, nmpk meriah ok! ooo tu yg aku nmpk durian sebakul buat menu kenduri hehe. byknya menu ko. aku ni ntah bila nk buat majlis utk anak2 lg. birthday diorg pun sambut biasa2 je.

IntaNBerliaN said...

meriah la jugak birthday party ni... makanan pun best2!!.. banyak pulak tu... kek tu mmg cantik.. rasa mcm xnak bg potong je kek tu.. hihi

Anum said...

wow meriahnya

lia said...

sgt meriahhhhhhh.... suke aku tgk...

bley jd event manager nih... ;p

~ana~ said...

alhamdulillah...selamat sudah majlis ko zety...meriah betul mknan..mcm2 ada...:)

Nad @ MamaZakwan said...

takpe...
mmg meriah..!
tak penat sgt kalu tgk ape yg kita rancangkan menjadi ;)

Syida said...

kek dia sipa ada air terjun la!mmg terbaek!

kakyong said...

meriahnya majlis.. menu pun banyak.. tahniah utk kedua2 anak.. kek pun serius cantik & kreatip..

Ila said...

wah,meriahnya...siap ada doyan sekali tu..hehehe

mama tisya said...

meriah kek umar & maryam