Monday, December 12, 2011

Dah sampai Dubai ke..

salam =)




hik3..gumbira sungguh bile dpt souvenir nih dari student. student kate mak die kasik, blh cayo ko? jgn mak ko nk aku jd menantu sudah , hahahaha berdoso!

aku kuar kelas sbb xbwk beg kene angkut 2 bende ni blk opis, udah gaye dpt award pon ye jugak ;D..yg pendek tu Burj Al Arab Hotel, yg tinggi tajam ujung tercucuk von bahaye tu name die Burj Khalifa..ntah bile dpt g Dubai xtaulah..so, dpt sovenir camni pon dah heppy sgt..

kang kalo kite menolak xnk gift die kecik ati plak..orang dh bagi, kite terima dgn ikhlas..anyway tq very much my student, aku ckp dgn die, no extra marks for these!

selamat ari selase, pagi td aku terlambat daa...dahla kelas kol 8.30pagi..seb bek ade colleague tlg cover jap..

13 comments:

Cho Zila said...

ok gak yerk dpt souvenir gitu.. nampak cam mewahjer...

Anum said...

bestnya

~ana~ said...

comel la student2 ko ni zety....:)

IntaNBerliaN said...

rezeki jgn ditolak.. hihi

** atie + aisyah ** said...

ok la tu dpt souvenir dr student... hehehehe :) peace!!

firahadifa said...

mmg mahal yg tang gini beb .. sebab metal kan.. nk nk dubai plak.. baik student ko..

AyuArjuna BiGoshh said...

best gila....dapat award dari mak student eheheheh

lia said...

ehhh kalau ada lebey kat mak dia, aku pon nak jugak, aci x?

Sidratul Muntaha said...

baik bona student ekau.
biar bona?!
ado makno apo?!

mummy_ayu said...

best nya dpat student mcm nie..hari tu dapat choc..suka2..

Lily@MamaZaraZareef said...

untung zety dpt students suka bagi buah tangan..=)

Syida said...

kalau ko nak minum kopi dubai,meh le dtg.bole feeling2 ala dubai gitu!

mama_umar_maryam said...

tq uols..idung i mmg kembang kempis la semalam..mcmla aku sorg je yg penah dpt gift camtu,kih3

mmg terigt2 kt ko fid yg berada nunn di dubai ;)..