Tuesday, December 13, 2011

Mood party planner suda mariii

salam =)

insyaAllah, jika xde ape2 halangan..sabtu ni aku nk buat makan2 sempena birthday anak2 & papa anak2 aku,hahahah..majlis kecil2 je dan closed family function, cewahhh..
hrp kande dinde x terase la ye..bkn xnk jemput..majlis sebeday kecik2 je .. korang memahamikan?kan? ;)

wpon kecik2,cam bese aku ttp gelabah nk buat itu & ini sebab mr apaiku telah menyerahkan 110% tugas menyiapkan keje2 blkg tabir kt aku..keje die membersihkan umah sebelum majlis berlangsung, aku tanye, sesudah majlis sape nk bersihkan? selamber je die jwb, bibik wekend lah, ceh.

family kami esp belah inlaw aku agak ramai bilangannye, gedebuk gedebak kire2 50 orang gaklah guest list.. nk share dgn korang tema kek yg aku dah tempah dgn emilia masterpiece ni..

1 kek thomas


1 lagi request by Maryam, (pandai request dah budak 2 taon nih) kek babytv


kande dinde doakan majlis berjln lancar ye..nnt aku share serba sedikit majlis tu :)

11 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

alahai...
bibik weekend ek, hehe..
sabo jer la ;)
moga majlis berjalan lancar!:)

Em's Family said...

zety, banyak dekat online u boleh tiru idea... good luck!!!! and happy birthday semua

~ana~ said...

hopefully majlis ko nnti berjalan dgn lancar yea zety...amin.....:)

mama_umar_maryam said...

TQ nad! u pon tkcare ye..sempat lg BW eh ;)

tq mira, yes, mmg byk sgt kt tenet idea2 deco , goodies etc. pengsan i..hahaha,i siap bagi link design camni,camtu kt pembuat cake tu, dah ixnk kaco die dah, hahaha

tq ana..amin :)

e.l.i.z.@ said...

kalu dh sedara pun dh 50+, tu bukan majlis kecik dh tu ekekek

IntaNBerliaN said...

kek pilihan maryam bila siap nanti mesti cntik kan... pandai dia pilih :-)

lia said...

wahhhh Maryam... cayalah.... da anak gadis, da pandai request2..... he3....

nnt masukkan gmbo byk2 yer...

masih t'ingat2 munge telot Maryam ritu...

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnyeeeerrrr..planning utk double bash sekali lagi..semoha sume urusan berjalan lancar k..=D

ieda said...

hurmm x sabar nak tgk nie :)

Syida said...

kek thomas?sgt hebat majlis ko nih!
semoga berjalan dgn lancar...

dbalkis said...

beb, ko order kek kat mana? dia bole buat kek angry birds tak? nanti preview kek thomas n babytv tu tau..