Sunday, September 1, 2013

Dah Lamaa x update baju Poplook

salam =)

lame x citer psl poplook ni ek..hehehe,dah 'puas' dah dulu kot, selang seminggu ade je membelinya..skg ni tgk2 gitu jelah..yg agak kelaka tu ade yg email2 tnye klu aku nk letgo baju2 especially dress2 ..hehehe, don't worry,nnt klu rs nk letgo aku masukkan dlm fb page TPL fanpage tu ..mmg ada perasaan nk letgo baju2 TPL nih ;)


5 comments:

mummy_ayu said...

wah..dah ada yg menanti dah.. :-)

MRS. K said...

dah lama tak beli. huhu

Nana said...

aku dh haramkan web poplook hahaha
skang xkeje mmg xbuka dah web dia

Nad MamaZN said...

Teringin nak beli
Tp takut takde saiZ
Hehe

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tak pernah beli, teringin jugak, tp cam xde saiz je ...