Thursday, September 5, 2013

Buat makaroni cheese bakar x menjadi

Salam :)
Dinner malam td try buat baked macaroni cheese dgn pemanggang ajaib tu..hmm..patutnye kene cari bekas yg blh memampatkan makaroni tu then ltk kt oven...atau penuhkan padat2 pemanggang tu baru jadikk
Xpelah..klu x cube x blaja kan? Gmbr aku dgn beg laptop rimau tu (adiah dari Gin & Jacqie) smlm aku pakai..cam best plak nmpk aummmmm ;p

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

mama tisya said...

dapnye makaroni pemanggang ajaib:)

Nad MamaZN said...

Emmm dap dap
Nk try gak la buat nnt :)

Sweetmama said...

my friend pernah buat makaroni bakar guna pemanggang, menjadi. tp dia guna bekas aluminum foil n masukkan dlm pemanggang tu. Sy x pernah plk guna pemanggang selalu guna oven je..

Sidratul Muntaha said...

eheh
lesson learn
please buy mini or med aluminum foil
baru trampil
ehehehe
yada yada
kasut ko lawa..
boleh mtk belanja?
ahahha

anak Wan Salleh said...

tak pernah lagi buat makaroni bakar .. sebab jarang makan :D

~ana~ said...

aku rs kalau ko letak dlm aluminium foil pastu letak dlm pemanggang tu pun ok kot...tp kena jaga jugak takut hangit kat bawah..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Oh! Lapar lah pulak ...