Wednesday, September 25, 2013

The Best Rib in town dan Deliver barang customers

salam =)

gelak gatai dulu hik3 ..sbb smlm post psl berat & diet..arini nk tepek gmbr rib tersodap di bandar..ampunnn ye ;p

smlm aku redeem adiah lunch kt TR..mmg tghari xmkn apepon, btol2 sebiji pisang utk alas perut..ececehh..adiah lunch tu dari kol 3-6pm je..dan expired 30/9 ni..so,kenela cpt2 redeemkan..


aku igtkn set lunch yg die bagi nih xde rib..aku tgk menu die xbernapsu je..pastu aku gurau2 ckp,"i wish i can order rib" ..pastu waiter die ckp bolehhh...wahhh3..nape x ckp awal2 encik nepal oiii (waiter die rmi pekerja asing, dan aku kopiden waiter tu nepal,heheh) ..sbb set rib 2 ketul tu rm36.90 (tanpa air) , yg set lain2 range dari rm9.90 .. rejeki2..lepas jugak kerinduanku kt rib tu..2 ketul pon 2 ketullah..besenye rib die 3 atau 4 ketul aku blh ngap sorg ;p ..ya rabbi melantak!

pastu 1-2 ari ni aku bz nk mengepos brg2 customers Heels and Tux ..sempat jugak terai2 kasut gojes clarks nih..nk nangis iii..hrp2lah customer ni lupe die punye kasut ;p (customers xpnh lupe okeh) 






syukur atas nikmatNya..dari sekecil2nya t_t

7 comments:

Nad MamaZN said...

Kasut sume cantek2...

Tak penah lagi mkn TR tu :p

~ana~ said...

best..best..:)

Gieyana said...

Nmpak menyelerakan beb!! Pheww smbil lap peluh..:)

lia said...

iols x berani try TR tu... riso nak mbayar tu ha3

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Alhamdulillah, rezeki...
kite nyer parcel pn dh selamat sampai..
mekasih ya n saya beli tau!

Lily@MamaZaraZareef said...

tak pernah makan tony romas..sian kan..kat kuantan ni lg la takde can nak merasa..ahahah..nway, kasut2 tu mmg cun bangattttt

watyz said...

alhamdulillah... tahniah kedai makin maju... :)