Tuesday, September 10, 2013

Glitter shawl..lawa jugak ha..

salam =)

Mule2 mase nk bli shawl ade kilat2 aka glitter ni risau gak..takut kang mcm xlawo je..kilat lebih2 kang pelik rupenye..Tp bile tgk gmbr wanita cantek2 pakai..haihh..lawo je..wpon diorg ni klu pki tudung selimpang camne pon lawo..aku terpengaruh gaklah..
1st try aku bli glitter shawl kaler pink n biru turquoise ..hmm..not bad..xdelah kilat2 semacam..muncung pon aku suke..

Pastu tgk kt IG farahanimrazak (model dreemika) pki shawl glitter kaler ijau..ishk..dahla die ni comel/cantek sgt..


oh yg 2 gmbr bwh ni bukan model cawangan kedai mane2..hahahah..tapi klu ade yg nk bagi shawl free soh review silakannnn  (perasan!)

apepon, ikut kesesuaian gaklah..pd aku, tudung tu sng pakai,lilit, x over kilat2 mak sapuu je..hehehe 

7 comments:

~ana~ said...

gojes la madam zety ni....

Nad MamaZN said...

Tak nmpk sgt kilatnya ek?

Liza Yati said...

Shantekk. Kalau senang jadi keras kt dpn tu sesuai la dgn muka liza yg boolatt ni

anak Wan Salleh said...

alaa u ni pakai apa2 pun cantik

Gieyana said...

Mcm trend skrg ni glitter shawl ni kan..da tgk ramai gk org pakai..

Tgk zety pakai nice..x nmpak glitter pong..:)

Fieza Ramli said...

Salam..sis bley bgtau x sis bli glitter shawl ni kt mne?on9 blogshop ker?

Beeha Shariff said...

Salam perkenalan, just nak bagitau blog ahkak ada jual glitter shawl yang tak mengerlip sangat tapi still mengancam! Just pergi je link ni keh.. http://bila-ahkak-membebel.blogspot.com/2013/12/me-love-hijab-2-tone-glitter-shawl.html