Wednesday, September 18, 2013

Cuti Umum dan cuti sekolah 2014 dah keluar

salam =)

hehehe, kalendar cuti sekolah/umum dh kuar aku tgk kt link kwn fb aku..dia cikgu skolah kan..tu yg alert je ;) ..thn depan plak Umar dh masuk darjah 1, so aku pon kene alert lah bile die cuti n what not..xblhla nk men cuti anytime anywhere i like,hahaha..tp yg ni maybe blm 100% la kot..but at least blhla plan ape yg patut..



eh dpt crop smpi bln 5 je..hik3..have fun planning kande dinde!

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom rancang cuti

mama tisya said...

tu la ank dh sek rend tkleh nk suka suki kn ponteng...tadika ok lg..hehehe

lia said...

haaaa x bole terkam cuti jer bler anak da sekolah rendah kan...

~ana~ said...

PANTAS......hahahaha...

AdanyaKauUntukku said...

eyayyy...bleh plann nak gi korea next year

Nana said...

Aku thn depan still bolw cuti suka ati lagi sebab mia 6 thn pastu xdapek la hehe

mrs Fiza said...

heh tu cuti umum ja cuti sekolah lum ada lg.. sedih toi nak beli tiket AA pon tkleh.. tgk kt web kpm pon lum ada cuti sklh pnya trikh..