Monday, September 9, 2013

Teringin nk makan stik ayam kamben atau apa-apa pon blh

salam =)

wpon tgh kontrol2 makan (ececehhh) tapi tekak ni mcm meronta2 nk mkn steak,ribs dan segala macamlah.. nk buat sendiri xreti..rasenye nk g singgah kedai Dr..Mak Frozen Food kat bandar baru bangi (Seri Bangi) utk cari yg dah siap marinade lah...heheheh..dan cube buat dgn pemanggang ajaib tu ;)  wish me luck *cross finger ;p

* pics from google


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

~ana~ said...

nyum..nyum..lama dah x mkn steak..huhuu

zety said...

yup sedap anum ;)

tulah ana..dh mcm ngidam dah hah

anak Wan Salleh said...

sedapppppppppppp