Thursday, September 12, 2013

Bila cuti anniversary kami ditaja ;p

Salam :)
Ptg smlm kami gerak dari Bangi dan smpi ke Taman Universiti dlm 3 jam setengah. Jln clear alhamdulillah..g situ sbb nk collect tiket Legoland (2 adult 2 child) ..sebabnye adiah yg aku dpt masa menang contest Pulai Spring kt fb tu cume bg 2 tix adult..rezeki anak2 sbb Ayu Rafikah otai comper nk letgo hadiah tix legoland dia..tp kene collect full ticketlah,so kt aku ade extra 2 tix for adult..igt nk letgo lah nnt ;)..dan TQVM kt Ayu sbb letgo rege tiket mcm rege adekbadek.hahaha.lebiu Ayu!!
Then checked in hotel..hati berdebar2..berbunge riang..ohye, hadiah yg dibagi 2D 1N stay bilik deluxe biasa..so aku extend 1 more night beli masa diorg buat crazy room deals aritu..sumpah murah, 1 bedroom suite rm190 je..bilik deluxe biasa rm150 aje...aku pon order yg 1 bedroom lahhh..
Kt receptions aku check in..then manager dia dtg btau aku yg diorg UPGRADE bilik deluxe biasa adiah tu to 1 Bedroom suite..so sng puan xyah pindah2 bilik...and that was awesome!!! Adoii bestnyerr la haii..
Actually aku nk buat surprise kt mr apai, dah set dgn hotel tu aku request buat deco sket sbb this month anniversary kitorg...debar2 ni masuk bilik ntah camne rupe diorg buat..sbb aku ade emel2 kt diorg bg cth gmbr gak..masuk2 bilik tadaaa..surprise utk mr apai & aku skalilah sbb wpon aku yg plan tp aku xtau rupe deco tu camne.hahaha..ok,aku suke sgt sbb nile 1st time dpt katil munge2 ade angsa 2 ekor..
Anak2? Rasenye korg blh imaginelah kan..xpjg pon umo angsa 2 ekor tu T__T..giniler kalau hanimun ber 4
Malam tu dinner special sketlah..kt otel je mls nk kuar..gitulah 1st nightnye..cannot tell detail detail tawwww...hahaaha. semoga cuaca elok nk g Legoland arini :)

15 comments:

Lin Azlina said...

cantik... special nmpk....
untongla ditaja...

anak Wan Salleh said...

kelas jahhh.. :) cantik angsa tu walaupun jangka hayat dia tak lama.. good idea ni untuk i pulak buat surprise :D

ddfirdaus said...

happy anniversary..syok eh ko ni consistent rajin join2 contest..menang berbaloi2.

Adlin Mohamad said...

sweet ...syok dapat tajaan ..
happy annivesary

Nad MamaZN said...

Bestnya!
Happy holiday zt n family!

Gieyana said...

Mmg awesome lah deconyer..enjoy ur holiday k zetty..:)

Sidratul Muntaha said...

congrtas..
aku perati
asal ko menang
kak ecar nazrin tu pun memang klu cuti2 ni
ehehe

mrs Fiza said...

congrats dear!
cantik angat hotel tu..hiks

Afne said...

bestnya kan mcm ni. walaupun ada anak2 tp meriah le kan :)

AyuArjuna BiGoshh said...

so suwittt

mama tisya said...

best siot bilik di upgrade..ngan ko skali surprise ek...hehehe...aku tgk gk yg promo murah tu..mmg serius murah ..untung korang...rezeki anniversary

~ana~ said...

best nya zety... :)
alhamdulillah..rezeki korang kan..:)

Lily@MamaZaraZareef said...

syoknye dpt hadiah cuti2 mcm ni! jeles u especially tang katil ada angsa n munga2 tuh..kekekekeke

zety said...

tengs sume..alhamdulillah..mmg rezeki utk anniversary & anak2 ..zt doakan semoga kande dinde pon dimurahkn rezeki terus2an ye..kdg2 kite xnmpk bentuk rezeki tu diberi camne..inshaaAllah!

AdanyaKauUntukku said...

ala super sweet lah zety
akak dulu cita2 nak buat cenggini..
tapi suami akak tak sporting tau...geram je