Sunday, September 29, 2013

Mudahnya Menjemput Rezeki , Coklat IQ Cocodamia :D

salam =)

Nak share dulu gmbr2 sekitar KUD Putrajaya 2013 dari fb Zamzarina/Ayu/Tokey Coklat IQ ..

cantek je booth Cocodamia..kaler purple ni mmg attract positive vibe ;)


nmpk crowd yg dah mule menyerbu , tgk sendiri LUBANAH tu mcmane..ade free tester..










Dannn, booth Coklat IQ Cocodamia SOLD OUT semua coklatnye!!! difahamkan lebih 600 kotak coklat diorg bwk utk stok..tapii, x cukup2! Best giler meniaga camni :D


aku plak x berkesempatan nk singgah KUD ni ..sabtu ade training the whole day..mr apai pon mmg bz giler2..tapiiii...alhamdulillah, stok aku pon abis licin licau dek sbb diorg kt KUD x cukup stok..Allahuakbar, mudahnye menjemput rezeki...En Khai wasap aku mntk tlg top up stok coklat..aku mase dlm training tu pon naik gelabah sbb mr apai pon xcukup staff nk p mengantornye..last2 mr apaiku jugak yg tlg antakan..tq yang ;) ..tupon En Khai kater, letak je stok..trus licinnn..senyum2 je aku mase training ..alhamdulillah2x..wpon sebenarnye x terlibat langsung dlm KUD tu, tapi $$$ masyukk on that day sebab stok coklat kitorg pon laku semuanya!

yg bestnyer, selain aku, stokis KL,Mira & dealer Errynn aka mamatisya pon kene 'serbu' gak kene mntk tlg anta stok,hehehe..rejeki2..inshaaAllah, order sentiasa masuk wpon buat part time je nih..

klu ade kande dinde nk try coklat IQ yg bykkk kebaikannye nih, atau nk jd agen, blhla pm kt fb https://www.facebook.com/CoklatIQBangi atau whatsapp saya , Stokis Bangi - 019 3759220 Zety ,inshaaAllah blhla jana side income ;)

blh bace kt blog Coklat IQ , milik tokeynye Ayu Zamzarina utk tau kebaikan/khasiat/ cara-cara pembuatan coklat nih ye.



5 comments:

mama tisya said...

mmg hebat penangan coklat IQ cocodamia...sold out ..aku tk dpt nk bg pinjam sbb stok aku simpan kt opis..nasibaik ada ko and mira bole la tlg topup dlu kn

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah.. Tumpang hepi :)

Nurzakiah Hanum said...

happy for u

~ana~ said...

alhamdulillah.happy tgk ko happy..:)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Wahhh ... Best niaga cam nie ...