Sunday, September 22, 2013

What is happened to me last week

salam =)

hehehe, mcm2 aku buat mase last week..citer satu2 k..

citer no 1. aku letgo semua thepoplook dresses yg ade dlm lemari aku..saje nk test market kt fb fanpage TPL tu..mmg gile btol wanita2 dlm tu..xsmpi 15 minit beratus2 notification aku dpt & abis 6 helai dress yg aku letak..fuyohhh..ni btol2 die hard fan nih!

ni dresses yg aku letgo , actually semua 6 dress tu aku suke/sayang.tapi lame2 aku rs cam dh boring ,lgpon cutting die x membuatkan aku nmpk slim :*P , so letgo jelah..rege pon aku tolak rm55 utk dress yg ade lengan, yg xde lengan pink pokedot tu rm45 je..

oh ye..hrp2 pasni xdela dpt email tibemenibe tnye nk letgo dress TPL ke tak..tanye lg ade lg ke baju2 TPL..merayu2..merintih2..aduhh..pening i..oh ye, ade few pm kt fb aku dpt..sanggop beli dress2 ni dgn rege yg xmasuk akal! peh korg ni..ade contest ke hape ni?? hmm..patutlah senang kene tipu online..taksub bebenor =_='




citer no 2 citer boringgg..ade training ari sabtu dari kol 9 smpi kol 3.30 je ..pastu aku blk awal sbb ptg tu nk g kelana jaya , ade kenduri maksedare nk g haji.. aku tgk kitab yg amat tebal bwh ni..ngeluh pjg dibuatnye..


citer no 3. best sket..kotak2 6th batch kedai Heels & Tux kitorg slmt smpi ..alhamdulillah! godek punye godek brg2 customers ..aduhh jatuh cinta tgk kasut2 lawa diorg! nyesal plak x rembat 3-4 psg huhu..pastu plg best, dpt gifts dari bsnes partner aku..Le Creuset (sumpah sblm ni aku xtau pon brand ni, femes rupenye ;p) dgn baju anak2..weeeee happy giler! TQ alid!! semoga semakin murah rezeki kamu & family kt sane!!! ilang penat nk sort brg2 hihihii



oklah, tu je kesah What is happened (bace= happenet) to me last week..slmt bekeje sumer!!





6 comments:

Nad MamaZN said...

Best!
Dpt adiah yg best tu
;)

mrs Fiza said...

dsyt smpi sggup tawar hrga tggi utk dress tu.. mmg legend betui eh dress tu..hihi

Gieyana said...

Weh..apsal x tau..nk try cuba test juga poplook ni best ka idak..:)

anak Wan Salleh said...

comelnyer teko polkadott tu!

betul kan, kalau bab jual barang yang clearance in good condition, berdesupppp hahaha

Nurzakiah Hanum said...

bestnya dpt adiah

zety said...

aah nad..sonok punggah2 brg pastu jmpe adiah kite..hik3

btol fiza..rase cam wahhh..tinggi 2nd value dress aku nih,hahaha

hehe,mmg target nk letgo kt fb fanpage tpl ni Gie..

guess whatttt mira..that cute teko utk adiah next GA kitorg..weee

yup anum,syok!