Tuesday, September 17, 2013

Open order untuk Tefal Bistro Red 5 pcs dan offer utk jadi Reseller Tefal!

salam =)

pehhh rindu giler2 nk post something kt fb shop kitorg Heels and Tux tu..hihihi..rmi gak tnye apsal senyapp je kan..ade lg ke x ni? ader..ader..inshaaAllah..cumenye, partner aku kt sane tu tgh struggle nk setelkan PhD die yg due end of this year..mmg tonggang tebaliklah dia..chaiyok2 alid!!

so sbg partner di Msia ni..aku sebenanye ade tugas nk clearkan ready stocks ..tapi..bz jugak hah..acaner?? hik3..apepon, ada announcement sket dari kedai kitorg arini..semoga dpt sambutan 


Special announcement from our shop Heels and Tux :D , sapa2 nk order set tefal Bistro Red (5pcs) utk 7th batch (eta mid/end Dec) dgn harga RM330 termasuk delivery boleh order skg ya! happy shopping ladies ♥

Berminat nk jd RESELLER set tefal ni? To those who want to buy in bulk for selling purpose ( 1 boxes =7 set of Tefal can be fitted) , kindly please email  minnur_27@yahoo.com for special price. 

haaa..tu jelah announcement nye..sebar2kan lah ye..ade yg nk beli inshaaAllah kami blh buat installment 2x :D   

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow berbaloi-baloi

Nad MamaZN said...

Nak tgk brg yg ready stock :))

AdanyaKauUntukku said...

nakkkkk
tapi nak membeli bulan ni tu problem........nak bayor insurance keta tu haaa..adoiiii..tak kena masa tul lahhh

mummy_ayu said...

Zety..berminat jugak..nak 1 set, nak kasi hadiah my Ibu..sempat tak sebelum 29/12 agak2..?

~ana~ said...

moga bisnes terus mantap zety..:)

mama_umar_maryam said...

yup anum ;)

tulah nad,ade 1 kotak hah nk clear..adehh

xper kak ila,nnt pm2 kt fb ye nk installmnt ke ape..dont worry

blh ayu, nnt pm kt fb ye..inshaaAllah smpt..tp zt xbranila nk konfem takut ade ape2 plak kan mase delivery tu..so far tgk rekod eta masih okay :)

tq ana!!