Monday, September 23, 2013

Berat saya dah turun 4 Kilo..fuhhh

salam =)



aiseh..nyesal x amik gmbr aku timbang atas digital weight scale lps raye aritu :*P  ..berat sebulan lps raya 70Kg..huwaaa!
since last week aku timbang dah jd 66kg ..oklah, rasa ringan sket..

target at least bawah 65kg .. ni kire BMI pon masih dlm kategori xbaper sedap nk nyebut.hahaha

mayb ade yg nk tau aku mkn produk ape nk turunkan sket..aku consume U-Trim ..minum 1 sachet sehari pagi2 mase perut kosong..pastu mcm rs kenyang sket.. xdelah diet yg ketat sgt pon..digestion pon best lah ..rase mcm, sekali buang tu dalam kuantiti yg byk..(euwwww..sori ye xyah bygkan)

1 kotak ade 10 sachet , mayb lain org makan, lain effectnye..mcm aku..abis 10 sachet tu dlm 4kg la turun..alhamdulillah..ade org, 2kg,3kg..or ade gak yg byk turun..

pd aku, asalkan rase sehat & ringan sket badan dah syukurr..yg bestnye, mkn u-trim ni xdelah kene sengkak perut xblh mkn apa2..just mkn mcm biasa..tapi secara moderate lah :) ..klu ade ape2 nk tnye blh emel2 aku k zmarlia@yahoo.com


9 comments:

lia said...

cter psl berat... hurmmmmm terus x de mood...

Nurzakiah Hanum said...

wow

Nad MamaZN said...

Bape rm? Hihihi

mrs Fiza said...

hoyehhh! kita consume set kurus shaklee je lah..psl BF baby lg kan.. so far baru trun 5kg..haihhh susah nau nk trun lah.. mgkin sebab kita susah membuang sama kot..haha

AdanyaKauUntukku said...

yeayyyyyyy

akak sejak dah turun 9 kg...langsong tak check dahh....cam konpiden je berat tu turun lagik kannn

[pastu diet dah ngelat balik..adoiii rosak rosak

anak Wan Salleh said...

huwaaaa.. me nak turun 1kg pun susah.. nak naik bukan main senang grrr

LYAfrina said...

wow !
congrats dear.. usha tangga kjayaan..moga dpt capai target y diinginkan..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

U-trim x leh eak utk yg bf ?
Brp RM ?

Lily@MamaZaraZareef said...

mcm best jek..kite sejak dok kuantan badan makin beratttttttt..nk planning ngandung pon takut sbb terbayang berat leh cecah 100kg nnti..huwaaaaa!!!