Tuesday, October 30, 2012

Menang tiket legoland dari Maybank

salam :D

Alhamdulillah ya Allah...syukur sgt2 ..baru tau menang 2 tiket dewasa Legoland ..tupon Nad mama zakwan & nayli btau kt fb..tengkiu sgt2 nad..mmg i lebiu lah ;)

lps nad inform kt fb, trus bukak website m2u, chek kt contest winners..dup dap dup dap jugak sbb mmg xterima apa2 surat mcm suzi aka mz & mira aka ibu emir .. sekali kuar list, terselit name disituu
alhamdulillah..



pastu xpuas hati gak,nape x dpt notification apa2, trus call maybank dpt ckp dgn pegawai yg handle bahagian promotion ..sekali pegawai tu kate surat dah pos kt alamat buku bank Maybank..laaaa..alamat umah lama aku kt Beranang tu hah..hehehe, seb bek makcik aku blh pas kt aku surat tu nnt ;)

pastu tetibe rase malu sendiri bile tgk entry contest tuh, compare dgn mira & mz..mcm langit dgn bumi..rase2nyer, men cabut undi je kot Maybank nih..xpon kesian kt aku..xpon takut aku xmo byr loan dah..hahahah, apepon aku bersyukur rezki pemberian dariNya 

mmg aku try beberapa contest utk dpt tiket free, xkirelah tiket dewasa ke budak2 ke..antara contest/method yg aku try;

1.  RingoBBhouse kt fb - xde rezeki
2. The Pulai Spring resort - best wooo, pon xde rezeki
3. Lelongtips kt fb - blm announce rasenye
4. Maybank contest nih..
5. simpan bungkusan biskut Munchy's , free tix utk kanak2 dgn pembelian tiket dewasa, kih3, tu kire plan B lah.hahaha.

so kande dinde, keep on trying dlm contest & jgn sng giveup! honestly mase aku wish congr8s kt mz & mira dlm blog entry diorg aku sikit ada sedey,hehehe,tu yg aku keep on searching lg other opportunities..diorg tau diorg menang awal bulan, aku baru tau ni haa 30hb Oktober, hehehehe

tumpang berangan dan cilok gmbr dari tenet tiket legoland..insyaAllah minggu ni blh dpt surat tu :)

ok kande dinde, ter pause kejap entry jln2 Kuching yg xsberape aku tuh...excited bebenor hah..

17 comments:

Deq's Qienz said...

wahh bestnya..trigin jugak n ke logoland la.

~ana~ said...

tahniah weh..aku bc entry ko hari tu pun aku dah rasa ko akan menang jugak...:)...moga ko makin di murah kan rezeki lagi lepas ni...:)

mama_umar_maryam said...

tq deq qienz..iAllah ada rezeki blh je g situ k :)

tq ana..honestly,n3 maybank tu mmg btol2 terus dari hati weh,aku spontan lukis dan taip :)

Puteri Satu said...

waah best tu.. nanti snap gambar bebanyak time g sana yek...

mama_umar_maryam said...

tq kak An, part snap gmbr tu yg mencabar sket,hehe

watyz said...

tahniah zety!!!!
best tu... :)

Nana said...

ha kan..rezeki ko plak mencurah2 hehee
aku tgk entry tu sweet
simple je tu pasal bole menang

mama_umar_maryam said...

tq aty..xsangke jgk aku nih :)

tq nana , hehehe,maybe diorg dpt rasekan..kesiannye minah nih ;D

IntaNBerliaN said...

wah bestnya,... murah rezeki zt.. :-)

tahniah!!

LYAfrina said...

seronoknyer,,

tahniah ye,,,
lya x pnh cuba join2 contest camni

tiefazatie said...

wah..best2..tahniah sis!

MrS. F!zA said...

woaaa...haitu punya budak tix free dr biskut kan..leh lah pgi nti..tahniah dear..

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats zety!!! Tercapailah impian nk ke legoland..:-)..kite teringin gak. Tp kena kumpul duit sndrila kot..huhu..nasib org jhr leh save duit hotel..T__T

mama_umar_maryam said...

tq Ina :)..ina pon slalu murah rezeki

tq Lya, trylah,mane tau sangkut

tq iefa :)

mama_umar_maryam said...

fiza -yg munchy's tu kene beli tix dewasa 1 baru free 1 tix kanak2,hehehe

lily - untung jugak tu,save budget dah kan :)

Nad @ MamaZN said...

Terlepas plak entry ni smlm =)

Alhamdulillah..nak tiket free kena la usaha kan?
Skrg dh terbalas la usaha zt tu, hehe..
Congrats tau!
Muah2 jugak,haha =D

AdanyaKauUntukku said...

BERTUAHNYA...
akak je masih yang belum lucky2....sob sob