Monday, October 8, 2012

Nak letgo dress poplook polkadot

salam =)

nk letgo dress poplook penny chiffon polkadot nih (kaler mcm merah darah ikan) size S..
condition : NEW, X penah pakai, ada tag lagi
RM 60 termasuk postage  ( masa beli RM 69 termasuk pos)
boleh email/fb/contact via hp sape yg ada no hp ku :) klu nak beli ya..bank in je trus ke acc cimb atau maybank pon boleh  : zmarlia@yahoo.com


12 comments:

Anum said...

cute

Nad @ MamaZN said...

Tak muat...! Hehe

mama_umar_maryam said...

hehehe..okay kande dinde..it is SOLD :)..tq leily

Gieyana said...

cepatnyer sold out..cute ni..:-)

CHeeSYaNa said...

ko mmg hebat ler zety.. mmg pantas bab nak jual2 nie.. hehehe.. cepat je terjual..

watyz said...

selim nye ko saiz S bebs... hehhehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Ddh lama aim ni,
x sempat nk grab raya ritu sume dh sold out..
hahah, nntikan kemunculannya!.. =)

ieda said...

alaaaaaaaaaa
size M huhuh

~ana~ said...

lawo,,tp kalu aku pakai takut nnti jadi bertambah renek...hahaha..

LYAfrina said...

comel la..
tp lya x pnh pon pkai dress...

MrS. F!zA said...

wahh..cpt aje terjual.. kita tringin aje nk pakai tp kang susah plk nk bf baby..hehe kena tebuk lubang sikit lah kot..hahaha

IntaNBerliaN said...

cantik!! nasib dah ada yg beli kan.. :-)