Wednesday, October 24, 2012

Nikmat makannn

salam =)

ade yg dah blk kampung ke? insyaAllah, raye haji nih family kecik aku, mak & adek2 aku akan ke Kuching .. adek aku nk bina masjid dah , hehehe.. segala dulang hantaran mak sedare dah tlg readykan kt sane..so kami dari KL bwk badan je masing2, alhamdulillah..sonang bonar ko kawen pen (pen tu name panggilan adek aku)

plan nk g jln2 rasenye mmg bergantung dgn family maksedare aku yg mmg org Kuching sane tulah..mmg rasenye xbyk tmpt blh pegi sbb 2 malam je pon kami kt sane..1 malam tido umh diorg, 1 malam lg kitorg saje nk golek2 kt otel ..tgklah mane yg smpt cover, yg penting aku nk makan mee kolok! eeeii.xsabar!

cakap psl nikmat makan nih..mmg alhamdulillah sgt2 masih lg diberi nikmat deria rasa yg baik dariNya..cume ade lg 1 nikmat nk dikongsi dgn kande dinde sumer..iaitu nikmat dpt makan bende best tanpa gangguan, haaaa...cth spt gambar di bawah ye;

menikmati lamb ribs yg sedap bau2 kambing..

dan bdk2 ni sumer kacau papa dier sbb nk nasik! 

pehh heaven wa ckp lu..hahahaha, bkn slalu weh..mmg rasenye xpnh lg kitorg btol2 fine dining kalau ada bdk berdua nih..dah bese kecoh2kan..agaknye kekok klu tibe2 candle light dinner :D .. 

ok kande dinde, sape yg dh kt atas jln raye tu drive carefully ya..bace doa kuar umah & doa naik kenderaan dulu ;)..Selamat hari raya Aidiladha semua..



13 comments:

Nad @ MamaZN said...

nampak sedap makanan itu ;)

selamat jalan2 ke kuching! :)
selamat pengantin baru gak utk pen dan pasangan ^_^

mama tisya said...

jauh ko beraya haji ye..tahniah utk adik ko..aku raya kl je...lama tk mkn ribs kt tony roma's yum222

Wan Amira said...

selamat bercuti, and congrats to ur adik too!! and i pun suke lamb jugak, tapi sekrang ni tengah cube kurangkan :)

watyz said...

memang nikmat dpt makan kan... :)

Gieyana said...

Selamat bcuti yer....n congrats utk adik ko...:-)

Deq's Qienz said...

sedapnyaaa..

ieda said...

owhhh nak dpt adik ipar or kuching ye .. best nie .. boleh lah selalu turun kuching ;)

LYAfrina said...

selagi sihat..ambik pluang utk nimati smua makanan..

selamat berjalan-jalan & salam aidiladha

Lily@MamaZaraZareef said...

selamat ari raya korban zert!! untung gak sedara mara kawen org jauh2 ni kan..ada can jalan2 sakan...hehehehe

Sidratul Muntaha said...

pergi blik raya kat meru and durian tawo.
penat arini even dpt melepasi jammed dari karak.

Afne said...

biasa lah tu zet, bila dh ada anak ni mmg agak ssh nk fokus dgn mknn dpn mata. unless diorg tido hehe

IntaNBerliaN said...

alamakkk dah la tgh bpantang, nmpk mknan sdap le plak.. adehhh.. hihii

*ohya, nak tanya ni, zt berminat nak tmpek iklan lg x dkt blog saya?.. :-)

tiefazatie said...

wah..sedap2..terliur..