Tuesday, October 16, 2012

Hari Google Malaysia di Berjaya Hotel

salam =)

orang lain ari2 google x jakun pon kan..hahaha..oklah, nk share citer aku di jemput oleh Google Malaysia utk attend GDay diorg kt Berjaya Hotel Times Square..bkn nye excited sbb nk attend talk tu sgt..excited sbb kt Berjaya times square tu je,hahaha, blm pape dah bace itinerary - brunch, lunch, tea- yehuuuu..tu je dpt tangkap!

tp mmg happening & x boring lah event nih, actually more to nk promote product Google yg latest lah.. ade jugak talk utk University & offer utk g training die..atleast, bertmbh lah ilmu di dadakuadakamu nih sket..taulah jugak psl Google+,Google hang out,Google Doc yg blh 20 orang edit & taip dlm 1 mase, haaaa..mcm2 lglah....adelag..Youtube for education pon ada..sile google yeh!

yg bestnyer, Uni aku antara 8 Uni kt Msia nih yg mmg certified Google ..dan akan byk lagi kolej/university lain akan involve dlm projek diorg..lagi cool, Google akan carik Student Ambassador dari setiap Region ..weh..nape x carik aku je haa..lagi cooler, rupe2nyer seorang student kami adalah Google Student Ambassador! pehhh..terer amoi nih ..

lagi coolest, terjumpe kwn2 opis lama mase aku ngajor kt cybernetics, cheras dulu..waaa..sgt2 rindu diorg!!

oklah, just share gmbr sikit2 utk event aritu..yg penting makan = sgt best!



smpt amik gmbr lunch je. lain2 dlm perut dah ;p

ko ni g bergambar ke g talk nih?? hahaha..happening, diorg soh amik gmbr pastu print kan kasik free!

10 comments:

AdanyaKauUntukku said...

waaaaaaaaaaaaaa...cam best je gambar lasttt tuuu

Nad @ MamaZN said...

Sonok join2 camni kan.?
Tambah sonok kalu mkn2 disediakan dan sedap! =)

Anum said...

wah bestnya

watyz said...

wa... best nyer...

Afasz said...

best nye... GOOGLE tu !

Wan Amira said...

waduh waduh.. menarik sungguh.. Google lagi

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bestttttttt ..... byk dpt goodies tak?

~ana~ said...

waaa...best nya zety...:)

tiefazatie said...

wah..best tue!

Lily@MamaZaraZareef said...

Mcm best je event ni. untungnye dpt invitation..:-)