Saturday, October 20, 2012

Layan video klip Maryam nyanyi lagu putus cinta

salam :D

ceria2 k pagi isnin sebab jumaat nnt cuti Raya Haji..so, mulakan hari anda dgn bismillah !
utk menambah keceriaan kande dinde sumer..meh tgk video klip Maryam yg tgh syahduu layan lagu putus cinta by Nirwana band, Cukup cukup sudah tu..

adoyai..blh plak die layan lagu camni, aku dlm kete xdgr stesen melayu, ni mesti dgr time nek kete dgn papa die nih, hehe..cer tgk face impression die yg agak over time korus tuh, aku rase penyanyi tupon x buat camtu, hahahaha..anak,anak..


sape nk tgk kt youtube ni link videonye, baru ada 3 video aku letak kt ac youtube aku , blhlah tgk semua :)http://www.youtube.com/watch?v=wRwruPAfHQ0&feature=g-upl

6 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

hehehe..amboi maryam..frustnye tuh..putus cinta ngan sapelah agaknye eh..hehehehehe

watyz said...

ala.. x ble tgk la plak.. nanti aku tgk ek... :)

~ana~ said...

maryam putus cinta dgn sapa ni????hahaha

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahahah..
sediiiihnyer..
siap batuk2 lg awek tu... hahahha

nanakimie said...

hehe....comel je maryam,siap gaya tangan lagi tu:)

masz14 said...

ni ada orang ajar dia ni... papa dia yg ajar kot? lawak tak tahan..