Wednesday, October 10, 2012

Sports Day anakku Umar Husayn

salam =)

baru sempat nk menghapdet citer sukan Umar kami ..besor dah bujang encem kitorg nih..4 thn 9 bulan dah..ok, sports day nih Umar x excited apepon, aku je yg lebih..siap belikan kasut elok sket utk die larik2, cam eksian plak xkan nk pki crocs yg lame tu..dpt gak bli kasut kt Bata, ada clearance sales rm19 je..pa'kal je kasut yg rege rm9.90 BUblegummers tu xde saiz Umar..klu x tu yg aku rembat  ;)

oklah, enjoy the pics xbyk sgt..geram dgn diri sendiri sebenanye sbb x caj bateri kamera :(..so pki hp je ..

venue : taman warisan pertanian putrajaya, precint 16  .. best taman nih..tapi kene menapak nk nek ke podium kecik tmpt sukan budak2 nih..pehh..patutlah kasik brekfes nasik lemak & ayam smpi 3 bungkus 1 family..rupe2nye  U__U

pastu igtkan kot adelah Dr Fadzillah Kamsah nk rasmikan ke, kasik ucapan ke,jd cheerleaders ke..hmm..tarak..ada urusan lain katenye..maybe time graduation day dia dtg..so, hantar wakil wife dia shj. tgk2 gak kot2 ade anak die dtg (anak lelaki die no 2 dia kwn kitorg) blh lepak skali..si syakir tu pon tadak.



Umar & kwn2 branch Bdr Sri Putra, masing2 ikat kepala ada tulis Allahuakbar..aduhai..dah mcm nk perang pon ye jugak nih :)


ketua cheerleaders ;p

ni maksedare kami yg pandai buat kek & slalu bagi kek sedap free kt aku soh test, anak dia (sepupu apai) sebaye dgn Umar . diorg 1 sekolah jugak :)

pembukaan ada persembahan senam robik dari 2 branch tadika Excel nih (ada 3 branch je sume). persembahan ni btol2 surprise lah..Umar & Hazrul xpnhnye btau mak-mak nih yg diorg kene buat persembahan! tau2, elok je joget kiri kanan dgn lagu nasyid tuh..oh,anakku..
 mase ni blh x aku rase sebak,huhu

Umar masuk 2 acara, bwk bola pingpong atas sudu & bwk belon air
gmbr bwh ni gimik btol, mcm bwk belon atas kepala sekali pon ye jugak,hahaha
 go baby! go!
 sharing is caring..Umar share sosej yg aku bekalkan dgn kwn2 dia..sian anak2 nih..lapor dah

Umar 1st trophies..so proud of u Umar Husayn..wpon xde pingat emas, atleast nk larik atas track tu pon mama dah happy sgt dah.hahaha


sblm event tu berakhir ade jugak acara utk ibubapa & anak2..aku dgn cikta masuk acara kupas epal, hahaha, looser btollah aku nih..join sbb for fun & nk prove pd anak yg kami pon enjoy & berani masuk sukan! of coslah aku kalahkan..rupenye kene kupas kulit epal tu tanpa putus2..sape punye kupasan plg pjg menang..aku?? siap mntk cikta tlg kupaskan adelah, bertuah punye menantu hantu!








14 comments:

AdanyaKauUntukku said...

akakpun tak saba nak pegi sports day alieyah...

bukan anak yang excited
ibu dia yang over excited

Anum said...

happy moment

Nad @ MamaZN said...

Tak sbr tggu turn zakwan plak ;)

~ana~ said...

tgkv entry zety ni br teringat..x buat lg entry sports day school ajmal hari tu..huhuhu

Nory Zoulkefle said...

alahai comel2 nyer...

mummy_ayu said...

ala sweet.....Ian punya sport day lum lagi..cikgu dia kata ada nanti..but just minisport day jer..tak kisah la..

betul la Zety, sama la..Ayu hari tu masa Ian buat persembahan..rasa terharu....mcm tak caya hero Mummy dah besar....kalu tak tahan ari tu..memang Ayu hujan la..naluri ibu kan?

watyz said...

wa.. seronok nyer bersukan... :)

ieda said...

memang seronok kalau ada acara sukan macam nie .. anak2 enjoy ..
nak2 kita ibu2 nie .. macm akak siap sokong xcited terlebey layiee .. adehh sabar je kan

wahh dpt dua plak haa .. tahniah2
acara ibu bapa paling x tahan kan ;)

Nia said...

hehe,..rasa sebak sebab tak sangka anak dah besar kot.

Lily@MamaZaraZareef said...

Aduhh..mestilah rasa sebak sbb tgk anak dah membesar bgai johan kan..wuwuwu..zara lom merasa sukan2 skolah ni. InsyaAllah,taun dpn la kot..:-)

ddfirdaus said...

Mmg best layan sports day budak2 ni..

IntaNBerliaN said...

best kan g sportdays ank2 ni... bkn pe, rasa teruja tgk dorg kan... hihi

Wan Amira said...

comelnyer umar.. yeah time flies zety, memang kite sendiri pun tak sedar anak2 kite ni dah besar.. and on not so good side --- kite ni dah tua :(

ape pun congrats umar!!

nur said...

cutenyer!!!..hee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..