Sunday, October 14, 2012

Bila hari Isnin aku ingat hari Sabtu

salam:)

kasiklah semangat sket zety wehh..hahaha..baru baper jam ari isnin start tajuk dah camtu ..lagi2 dpt kelas baru ari isnin kol 8.30 pagi! fensann.. (ohh, yg ko free xde klas pastu xnk citer plak ehh ;p)

kande dindes..malam td aku mimpi x bestlah..hmm..bangun2 je sedey .. cek2 keadaan sekeliling kot2 mimpi tu betul ;( ..besenyer aku btau apai aku mimpi xbest..cthnye die ada betina pompuan lain ke, curang ke, nk kawen lagi ke ..penah 1 pagi tu aku bgn , pipi aku basah dok nangis mimpi die curang, pastu aku nmpk apai aku rase nk tampo2 die, hah..jahatkan setan dok mainkan aku dlm tido! astaghfirullah..

ni pagi td xsmpt nk citer..psl die jugaklah mimpi xbest tuh..maybe lately apai bz outstesen, dia pon xsehat sgt jangkit dgn aku & anak2 demam aritu..owh~rindu nk dating kot =_=  .. rasenye barulah wiken ni anak2 sehat dah..sekali tu papanye pulak yg last skali jangkit batuk & demam..huk2

ape yg mmbuatkan aku terigt sabtu lepas? ada kenduri akikah sepupu apai (dpt baby no. 2) ..as usual lauk-pauk mabeles..dihidang atas pinggan berlapik daun pisang ;)..bagus makteh nih, die dh pikir senang nk basuh pinggan nanti hehehe


tu nenek saudara apai..tgk pinggan aku, fulllll,hahahaha

ni plak gmbr anak dareku sorg tuh kasik makan 'anak2' die..abis sume plate & cups die punggah..lauknye tisu-tisu, toys kecik2 :D



 ni plak sabtu lepas-lepas, mood nk buat minum petang datang..buat sosej gulung dgn roti rangup ;)
 adeje nyelit si kecik nih
 
beli sosej yg mmg ade keju kt dlm

hasil ?? anak2 makan dgn lahapnyer , priceless =)





11 comments:

Gieyana said...

anak pompuan ko comeyy ar zety..mcm minah saleh..:-)

aku pernah mimpi ngeri juga tp after bangun aku mengucap panjang..:-)

ieda said...

aduhhh kalut nie kalau ingat isnin sabtuu ekeke
sib baikk x sambung tidooo ;))

wahhhh seadp2 menu .. puas hati .. patut ashik teringat aje niee ;))

Nad @ MamaZN said...

menu tu sedap..tak terpikir plak nak beli sosej yg ada cheese..slalu beli yg biase jek

nape la maryam ni comey sokmo!geram!!

IntaNBerliaN said...

dasyat toi mimpi zt ni.. :-)

*geram betoi tgk maryam tu... comel sungguh... mcm ank omputih pun ada... zt ada kenan apa2 ke time peknen ek.. hihii

watyz said...

suka la tgk maryam tu... comel sangat2... :)

mama tisya said...

kemain byk gmbr makanan,,,hah maryam sama tisya la main masak2 bg makan..hehehe..mimpi ngeri tu..ye la apai p outstation sure fikiran terganggu..hehehe..kena p dating nanti

~ana~ said...

hilang segala mala penat, bila tgk anak2 mkn masakan kita kan....:)

maya amir said...

hahah..tang mimpi laki ade betina lain tu, saya pun slalu mimpi..jahat betul setan ek..mmg real, mmg rasa nak tampo jek laki bile bangun tido..nasib baik iman kuat lagik..hehehe...

comel your daughter..rambut die mmg dari kecik perang ye?:)

AyuArjuna BiGoshh said...

pehhhhhhhhhhhh lauk mmg marbeles

Ezna said...

suka arr gegirl u esp rambut dier :-)

tiefazatie said...

sedap sosej tue..hee