Sunday, February 12, 2012

whitney houston RIP

salam =)

pagi td smbil drive dgr mix fm..dah meninggal Whitney Houston ni ye..hmm..dah ajal kan..aku idakler minat sgt dgn die nih..cume killer song die I Will Always love You tu mmglah evergreen kan..



pagi td borak dgn colleague aku, camnelah ye idup jd org yg terlalu femes nih..dari borak psl artis hollywood trus masuk citer si RM, hahahaha..

agaknye terlalu stress sejak dulu, amik dadah, marriage x kekal buat whitney nih xtahan rase nk idop kan..semoga kite semua dikuatkan iman .. nnt nk karok lagu i will always love you lah, confem kuar anak cucu cicit tekak ;)


p/s: sebenanye nk updet citer lain, lain plak aku citer..hehehe

7 comments:

Anum said...

rindu nak dgr lagu hits dia

~ana~ said...

cite la apa yg sbnar nya ko nak cite..pasal hari sabtu tu?

Em's Family said...

kalau tengok orang2 selebriti hollywood, they have all money in the world, but selalunyer at the end of the day, berape ramai kan yang happy

IntaNBerliaN said...

SY MMG SK LAGU DIA YG TU.. SDAP KAN.. SUARA DIA PUN POWER..

Afne said...

filem dia tu best kan

ieda said...

suke lagu dia tuu ;)

MrS. F!zA said...

kak, kita tkkenal pon sape dia..hahah blh gitu..tp lagu will always love you tu mmg pnh lah dgr..ekekke