Friday, February 24, 2012

fridge magnet paling best!!

salam =)

slmt ari sabtu!! hehe,sempat lg nk updet blog ..minggu ni bz sbb cousin aku yg kt Kemaman tu akan berkahwin dgn gadis dari S.Alam..tahniah Emi!! so,kami akan menghantar rombongan ke S.Alam jap g..minggu depan belah pengantin laki plak, iaitu kami..so,will off to Kemaman lagi next week, yeayy..blh jmpe sata lagi ;)

sebenanye nk citer fridge magnet yg aku order dari milkadeal dah selamat sampaii...happy gile mcm dpt fm dari serata dunia! hahahah...maybe sbb gmbr anak2 & family, sentimentel value die tu lebih sketlahh..



actually ade 2 fm aku nk bagi kt mak hajjah aku..cian dier,dari aritu mntk cucikan gambar cuti2 HK die dgn cucu2 die..aduh mak..mak tau x yg skg ni org dah malas nk cuci2 gambar..so,utk menahan die dari membebel terus menerus,aku nak bagilah fm ni dulu..hehehehe...btw, aku puas hati dgn service company printing yg buat nih..good service,fm kemas & cantik! pegi website die www.photodelivery.com.my

ok kande dinde, happy wiken ! happy jalan2 ! happy party2! happy dok umah! heheheh

7 comments:

~ana~ said...

happy weekend zety...

IntaNBerliaN said...

mmg cantik betoi fm ni.. lbh2 lg gambar ank2 :-)

mama tisya said...

mmg best FM ni...sbb ada gmbr sefamily kn

mama_umar_maryam said...

errynn,mmg best,lagi2 skg ni xde mase nk cuci2 gmbr cuti2 kan

mama_umar_maryam said...

tq ana & Intan =)

MrS. F!zA said...

comelllllssss..haitu nk beli gak msa promo milkadeal leh plk terlepas gitu je..

watyz said...

kalo ade deal ni next time nak bli la. cantik!