Monday, February 27, 2012

Beli Baju Online dan Photobook

salam =)

ni namenye percubaan pertama nih, aku ni actually klu beli baju kene acu kt badan dulu, yg penting nmpk slim..tapi kalini,aku dh langgar pantang..sebab..alahaii..lawo2nyelah baju/dresses kt dlm website nih http://thepoplook.com/

aku igt nk beli dress yg mcm irma hasnie tu pakai,sweet sgt je aku rase..tp dress yg pokedot2, atau yg lawa2 byk dah sold out! nk tgk ape yg aku beli? hik3..jeng3..



satu kaler biru




satu lagi kaler ijau, belt pon aku beli jugak...hik3





ok x? blh buat g dating dgn apai & anak2..dan juga pegi keje,hehehe..hrp2 elok jelah baju2 ni terletak kat badan aku..baju2 ni size die dari size 6-12 , UK size..ala2 dari szie M ke L lah gitu..

tambahan lg 1, smlm pon aku terbeli jugak photobook deal ni kt everyday.com.my mase aku bli nih tgal lagi 1 jam je kot..hehehe



tgh dok pikir2 nk ltk gmbr Umar & Maryam kot..


p/s: lately len mcm sket aku bersopping nih, hmmmm..maybe stress kot..tapi orang x caye klu aku ckp aku stress t_________t

13 comments:

MrS. F!zA said...

baju kt poplook ni mmg tk menahan..cantik2 je kn..kita pnya dress pn ada 2 blm pakai...

Afne said...

org klu dh cantik, pakai apa pun cantik jugak :)

zet, lawo!

mama_umar_maryam said...

btol tu fiza!! lawa2 btol,harga pon berpatutan kan, igtkan ratus2an gitu

afne - ko nk ckp badan model tu lawo ke aku yg lawo atau baju yg lawo? hahaha

Pinkjambu said...

arghhhhhhhhhhh!!! poplook nih zety memang matyler, hahaha.. tiap kali dia anto email ade dezain baru masok, memang maty menggelupor le aku.. kekeke.. tp tahun baru nih pandai dah kawal napsu ssikit.. kekeke..

mama tisya said...

cun pki belt..nmpk lebih ramping

~ana~ said...

aku x berani lg nak beli baju online nih..takut x lawo dgn aku..dah la aku ni selebet je..:)

hah3x..

::EIDA:: said...

Ida pun ada beli deal photobook, sampai sekarang malasnyaaaa nak buat.... hiihhiih

Nad @ MamaZakwan said...

mmg cun2 kat thepoplook tu ..
tp tu la, kalu xl, dpt tgk je la kot, huhu!
jgn terjebak dgn soping2 online udah le, hehe

Nad @ MamaZakwan said...

eh jap, nk tnye..
zety skolah shah pekan ek?
ada kawan nama sheikh mohd hafiz tak? spm99...

MRS. K said...

i dah beli 3 lai baju kat sini.. haini ada barang baru lagi.. jangan lupa check kui 11 nanti

watyz said...

murah photobook tu. tp dh x ble bli kan... hm...

tiefazatie said...

wah..best2..hehe

kurung siap said...

'KURUNG SIAP' is where you can shop online for your " BAJU KURUNG & KAIN PASANG " with AFFORDABLE and IRRESISTIBLE designs and most of all - a quality pieces from the comfort of your HOME!

Why wait? Just a few clicks and you can have it here.
Enjoy your online shopping with us!!
Visit : http://www.kurungreadymade.blogspot.com