Thursday, February 23, 2012

Shopping dengan baucer rm200 =)

salam =)

sorry kande dinde ye, smlm tu i main tulis je nk private blog..tgh ting tong camtulah..dpt kuar jap, beli-beli, makan2..elok dah balik..hehehe, ngades je aku nih...zety,klu ko tu hamis jalikha tu ke, abang Nara-nara ke..sentap jugaklah readers/followers sumer diorg nk private blog ..ini.. okay, smbg ayat sendiri..hahaha..

aku rs cam selagi entry blog aku blh bagi pengisian ape2 yg patut..selagi tulah aku go on..hehehe..

so, smlm dpt buat terapi kejap! ..ish3..betape bestnyer perasaan g shopping dgn voucher rm200! bkn menang contest ke ape, sbb akukan part time student ;)..dpt jugak voucher buku rm200 tu..kande dinde yg tgh blaja / sambung blaja sure dpt voucher ni kan..dah beli buku2 / stationary dah? aku smlm g MPH je.. konon2 nk cari lah buku research dan seangkatan dengannye,last2..hmm..phm2 jelah..kite kan slalu pikir utk familykan...hik3..



ni buku utk aku & apai, ustad ismail kamus nih..dah lame aku berniat nk beli buku nih,alhamdulillah smlm dpt :) ..pastu buku utk aku , mobile web design programming...dan lain2 utk Umar & Maryam..buku thomas, buku aktiviti , stationary sket & buku Dora..



interactive tau buku Dora nih, blh reka citer Dora sendiri, ade 50 felt characters utk anak2 lekatkan kt buku tu..aku mmg suke beli buku Dora utk budak2 nih



barulah tau,m rm200 tu pon rase cam xcukup,hehehe, tp alhamdulillah sgt2lah..sape nk bagikan..mase byr, dapat lg voucher MPH plak rm10..wowwii!!! sbb klu gune voucher tu rm100 blh dpt rm5 =)




happy weken kande dinde! minggu ni cousin aku kawen kt Shah Alam, belah perempuan..belah cousin aku kt Kemaman minggu depan plak =)

12 comments:

~ana~ said...

zety, jeles la tgk org dapat voucher buku ni..aku pun nak jugak..:)

lia said...

anak buah aku nak bg sbb x tau nak beli buku apa.. boleh ha3...

cousin ko yg baru tunang tu ker nak kawen nih?

Anum said...

marilah membaca

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..beshnye shopping buku..best ek buku dora..tk pernah beli utk zara sbb zara pon requestnye manjang disney princess..huhu

mama_umar_maryam said...

ana - konyer taon depan dptle tuu ;)

lia - aritu adek aku yg tunanglah, tumpang tdo kt umah ayahsedare aku kt kemaman tu..skg turn anak die plak yg nk kawen ;)

anum - jommmm ;)

mama_umar_maryam said...

lily - buku princess pon best2..tp maryam blm nk jd princess lagi,hahaha,diekan adventurous sket..asek2 dora ;p

YaYaNsMuM said...

sungguh seronok dpt baucer...waduh2...nape la takde cmni time YM study dolu2...huhu

watyz said...

aku pon ritu nak gak shopping kat MPH guna baucer tu tp byk buku aku nak xde. so batalkan niat tu. aku g popular tp dorang rejek aku nye baucer sbb cop blkg x penuh. then aku ke thai kuang. itu je la yg terima baucer aku. sedih aku...

Cho Zila said...

buku ustaz ismail kamustu bapak akak bagi semua anak2nyer satu sorang.. tapi berguna bukutu... baguih ...

CHeeSYaNa said...

aku tgh sambung blajar ACCA ni tak dapat ker?

IntaNBerliaN said...

terapi yg mnakjubkn ni..hihii

ieda said...

banyak buku boleh beli dgn voucher nie kan .. beruntung budak2 dpt nie ;)