Thursday, February 16, 2012

Tuntutan tanggungjawab =)

salam =)

ececeh..kemain serius tajuk malam2 jumaat nih..bkn aper, kebetulan jadi ibu 'tinggal' jap utk 3 ari nih menuntut kesabaran yg amat tinggilah utk aku insan kerdil lagi marhaein nih,hik3..maybe sbb x biase kene tinggal sgt, sbb apai klu outstation ke johor ke, kemaman ke, selamber je balik ari..this time die kene g bintulu pulak..masuk nih dah 3x kot die g bintulu..xpelah yang..mencari rejeki kuarge..dinde pahemmmm..lg satu, naseb baek g bintulu je kan..klu g pulau sipadan ke, pulau manukan ke..eh. :*] mau meroyan aku nk ngikut

so, pagi tadi which was kamis pagi (aku kene btau ari ape sbb date & time blog aku ni mengong) pukul 5.30 pagi apai dah off to lcct ..dan bermulalah pagi hari yg 'aman damai' dan 'tenang' utk aku anak beranak,hahahaha..biasenye kitorg dah bahagi tugas. aku mmg anta umar skolah, dan apai anta maryam g umh maktam. tapi pagi td sendiri buatlah..dek kerana terlalu fokus nk anta maryam, smpi2 umah maktam aku baru pasan yg aku cume pki slipar! klu cantek slipar tu xper jugak! aduhaiii..seb bek maktam ade anak2 dare yg saiz kakinye ade lebih kurang dgn aku, apelagi pinjamlah sandal anak dare maktam, fuhhh..setel 1 masalah! x smpi setengah ari kene tgal dah lupe pki kasut keje aku nih..ngade je kan ;p

so, sampai ke sabtu nnt..aku kene byk2 bersabar,sabar,sot ba ro dan sot ba ro.hehehe..mmg aku salute lah kande dinde yg hasben slalu outstation dan handle anak2 sendiri, fuh, salute weh..

4 comments:

nanakimie said...

hehe..lucu la sis ni:)

biasa la tu awal2,kelam kabut sikit,ye dak?hee....

IntaNBerliaN said...

hihii.. blh plak gitu.. :-)

watyz said...

hehehe... dh meroyan... :)

~ana~ said...

aku ni zety, laki masuk shift kerja malam pun dah meroyan..hah3x...