Wednesday, February 22, 2012

Privatekan blog ...

salam =)

klu org tanye aku skg nih..." bz ker?" aku dah xtau nk jwb ape..sebab muke aku x selari dgn suasana bz itu..akukan penyenyum..realitinye, byk bende aku nk setel..kt opis ni pon mmg org jarang nmpk aku sbb aku byk lepak kt bangunan lain..nk carik ketenangann,hehehe..

dan library UKM adalah tempat lepak kedua aku dah..tu jelah aku rase tmpt yg btol2 aku blh duduk aman damai utk siapkan write up terakhir tesis aku..sobs...sedey tau bile org tanye aku dah abis blaja ke belum...awat lame benor mcm buat phd...aisehmenn..u let me down lah..tp elok jugak kdg ade org perli2 camtu..mayb niatnye baik..biar terbakar sket aku nih...

lgpon, kt opis aku, ade 2 colleague yg dah resign ..btol2 dok sebelah aku & blkg aku..sobs lagi...masing2 dpt better offer utk smbg phd kt luar..good for them..so, aku byk bwk diri buat hal sendiri dan malas nk pikir psl bende2 remeh temeh .. aku buat keje aku, masuk klas ngajar elok2..balik dari ngajar g library plak..buat keje tesis aku...klu agak2 tensen, apelagi..shoppinglah..hahahaha..makan2...lepak2 dgn anak2 & hubby/kwn2 ..blogging...tu je yg blh buat aku distract sket ;)

sebelum umo aku menginjak ke 30 taon bln 5 nih..aku mmg dah tanam 1 azam..hehehe..nantilah aku share ye ;)..tibe2kan ade rase utk meng private kan blog aku nih..siyes weh..nape tah..

16 comments:

Anum said...

wow nie mesti besar azam nie

~ana~ said...

zety,

1. nak private blog, jgn lupa kabo password kat aku ye.

2. aku tahu ko boleh siap kan tesis tu..ala sikit je lg kan..u can do it zety....

3. xyah stress2..nnti tesis ko tu ntah ke mana2....thn ni ko nak grad kan...:)

lia said...

sila add aku kalau ko nak private blog.... aku kan pembaca tegar blog ko....

marlia171@gmail.com

;p

Sidratul Muntaha said...

samalah weih
bz dan bz
aku rasa mcm nak jadi surirumah jer sepenuh masa.
uhuuuh

CHeeSYaNa said...

*hugs*
aku layankan ajerk biler org cakap, "eh, tak habis lagik ke sambung blajar"
they just concern kot? ehehhe

mummy_ayu said...

u can do it!! caiyok....caiyok!!
ala...nap nak private blog plak? kalu private..jgn lupa invite key...
all the best dear!

Nad @ MamaZakwan said...

ala, takyah la private2..
nnt taktau perkembangan zety n family
apa2pun, moga yg terbaik utk zety n famili

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

nape nk private plak?
adess, add la kite yep!

rehat cukup² yer

Afne said...

zet, tetiba je kan ko.. klu private blog jgn lupa kasi password ekk

watyz said...

jgn la.. nanti rindu kat ko... aku dh la jarang bukak fb nanti terus lupa ko.... :(

Nia said...

bila privatekan blog ni advantagenya kita bebas skit nak tulis ape jer.sbb kita tau saper yg baca.

IntaNBerliaN said...

aik.. nape tiba2 nk private ni.. nanti xleh la bc cite ank dara zt lg..

ieda said...

aloor dikk
ngaper nak private kan ?? huhuh

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

nape tu dik non? if privatekan jgn lupe invite ahkak..

roslina.muhamad@gmail.com

lantakla org nak kate ape zety..jnji kita tahu ape yg kita buat.

tiefazatie said...

ala..nak private kan blog ke sis?sila invite ifa utk baca eh...hee..

pss..ifa pun bz nie..serabut otak..balik dr keje rasa nak tdo je terus tau..tp mcm2 lg kne buat b4 td..huhu

mama_umar_maryam said...

kande dindesss, hugs sumer..don worry,klu konfem aku nk privatekan,aku akan btaulah..hehehe
timekaseh atas kate2 smgt yg ditaip..lebiuols