Monday, February 13, 2012

galaxy tab otg connection


salam =)



yeayy..usb connector yg aku order kt deal mane tah dah lupe, dah smpi!!!
pasni xyah dah aku nk send gmbr2 or file ape2 via email / upload trus kt facebook dari galaxy tab tuh..



senangkan, sume blh connect, SD card pon blh masuk, direct dari camera ;)
harge bende ni rm 49 termasuk delivery , kalau kt luar aku xsure la baper sbb xde mase nk survey2,hehehe

sumer jenis galaxy tab blh masuk nih..tapi klu galaxy note yg bestest tu :*] sorryle, xtau blh sumbat ke x..hik3..

13 comments:

Anum said...

terbaik memudahkan keja

~ana~ said...

lepas ni boleh la upload gmbr bnyk2 lg...:)

mummy_ayu said...

senang la pas nie..

lia said...

sila2 update gmbr byk2 dlm blog he3

Sidratul Muntaha said...

huuhuhuuh
sumbat jgn tak sumbat

Nashays said...

aku jeles...
aku mmg carik mende alah ni nak transfer file..

mama_umar_maryam said...

btol anum, senang sket pasni ;)

ana - tulah,klu x rajin upload satg kene perli lagi dgn apaiku ;p

mummyayu - yup,easy 123,hehehe

lia - sumer bende aku uplod nnt,.hahaha

sid- sumbat di lubang yg btol , halalann,hahaha

shar - aisehmen..patut aritu aku tag ko kt fb bende nikan..blh aku belikan..huhu, eh,rasenye ade lg deal ni kt group on manetah

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sumbat jgn tak sumbat...ehehhe

tiefazatie said...

wah..mcm menarik nie..hehhe

hee..alhamdullilah..dpt la bg sikit kat mak n ayah ifa sis..utk adik2 pun ada bhgn dorg gak..syukur..

IntaNBerliaN said...

lps ni lg byk lah gambar.. senang nak upload kan..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mcm menarik la plk :-)

nanakimie said...

letak gambar maryam byk2 tau!hee...:)

najmudin said...

boleh pakai ta? Mine cannot use..