Monday, July 25, 2011

rupa sebenar saya..

salam =)



mmg lawakla gambar nih, rambut Maryam mengerbang bile bgn tido..cer tgk gamba katun kt baju die, nmpk x katun girl yg rambut die pon kerinting dan mengerbang mcm Maryam? hahahahaha

dah pandai melawan anak mama nih, kalau kite cakap, " Janganlah lari - lari maryam, stoplah"
die akan jawab , " nanak top" (xnk stop)
atau klu die ngamuk2, aku tanye " nape maryam ni,whats your problem"
die akan jawab, " nanak oblem.." (xnk problem)

see, kuat menjawab t_t..

selamat hari Selasa kande dinde sumer =)

19 comments:

Nana said...

hahahah cam ni ke maryam baru bangun tido
baru aunty tau
tp ttp comei

mama_umar_maryam said...

tibe2 aku tingat gamba damia pki rambut clown arumugam tu,hahahah

F bukan huruf sebenar said...

susah tau nak dpt rambut camni. natural beauty gitu hiks!

mama_umar_maryam said...

F - oh igtkan nk ckp t shirt tu natural beauty,hahahaha

lia said...

rambut maryam lawaaaa la... suka tgk budak2 rambut gini...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehe so sweet. leh celen mel-B spice gurlllll

Sidratul Muntaha said...

ahaha.lebih kurang dak ara jer zety oii..
dak ara lagilah..
cam mak lampir..
tapi tak selampir setot.
setot dah rupa gaya rambut goku je time bgn tido.
siap meleleh air liur lagi.
aih!!

~ana~ said...

mengerbang mengerbang pun comel jer..:)

mummy_ayu said...

comel ajer..and baju tu pun comel..
sama la ngan Iris, kalu kita ckp skt...tak berkenan dgn dia...dia akan ckp.."takyah.." bukan main lagi..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala tOmeynyer rambut maryam... ikut rambut sape tue?

ieda said...

walau mcm mana sekalipun maryam tetap cumei .. mahal tuu rambut tuuu :)

AyuArjuna BiGoshh said...

sweettttttt :) zeti hadiah dah sampai :)

tiefazatie said...

sgt comel maryam!

hee...sis..tq so much tau!alo..ok je la gne pos bese je..ifa kagum gle nie sis..tahan lasak ow!pastu boleh je ek pos rm1 nie..baru tau..haha..nampak sgt xpernah pos2 barang nie..hee..btw..tq so much tau sis!suka2..hee..

Em's Family said...

still comel!! baju pun comel!! :D

Lily@MamaZaraZareef said...

hehehe..rmbut mengerbang pon maryam ttp comeyyy...dhlah sepadan ngan karekter kat baju die tu kan..=p

watyz said...

mengerbang nye rambut..wa..dh pandai melawan.. hehehe

SyidaGorjes said...

rambut dgn tshirt - sama tema.huhuhu

Huda said...

salam kenal :) cumelnye maryam :)

e.l.i.z.@ said...

fuyooo rambut hihihi mmg sebijik ar ngan kartun kt bju dia tu hihi