Thursday, July 7, 2011

Jual biskut raya dan pengeposan hadiah

salam =)


- tester yg nk abis dikojekan

tahun ni nk try market kan biskut raye maksedare apai (maktam) kt opis baru.. yelah, dah 4 tahun berjaya menguasai dan monopoli bsnes biskut raya kt opis lame, tempat baru debar jugakla..

tapi aku 200% percaya dan yakin dgn biskut maktam ku ini..kesedapan, kerangupan dan kelazatan biskut cornflake & samprit moden berjaya menambat hati pembeli =)
kwn2 opis lame pon dah bertanye dan sememangnye xyah nk letak tester lagi kt situ, insyaAllah diorg mmg akan order ..

aku blm pernah try marketkan biskut2 raye maktam ku ini secara online, mmg fully offline lah..kot2 la tahun ni ade permintaan secara online insyaAllah boleh je..

berminat nk try rase dan order biskut cornflake rangup dan samprit moden? (actually ade lagi beberapa jenis biskut mcm tart gulung nenas , chocball dan lain2) kot2la ade yg nk order, email lah aku ye zmarlia@yahoo.com

1 balang = 50+ pcs
harga = RM 24 ( 3 taon x naik harga)


jgnla tanye sedap ke tak, dah sah2lah aku akan kate sedap, tp aku x tipu okeh..sedapnye setaraf femes emes kot , haaaa see....aku x tipu.. maksedare kitorg ni mmg caterer dari umah...homemade sumer nye..

ttg hal pengeposan hadiah2 GA kande dinde sumer, jgn risau..plg lewat next week aku poskan sumernye ye..sumer pemenang dah emel aku detail, kecuali ANA kot..nnt aku roger2 die, sbb dah cek emel & fb byk kali rasenye mmg ANA blm bg detail..

ok kande dinde, don't drink, drive & protest this weekend! hahahah, dok kt umah lagi baguih

15 comments:

ieda said...

ha dik ini semua rejeki utk raya kan .. akak pun sebenarnya jual cookies utk raya .. dari sedara akak homemade KL .. dia pun kerjanya buat cookies je .. semua marvelous ! ..

mummy_ayu said...

mana2 pun dah start jual kuih raya kan..

Anum said...

bulan pose nie penuh ngan rezeki kan

Mama Zharfan said...

dh nak masuk ramadahn rupanya...biskut raya kat umah my mom kat kampung, my SIL yg sponsor :)

Sidratul Muntaha said...

kenapa aku termiss entry nih?!
aih..
ngantuk la..
ubat selsema...

mama tisya said...

bab tester sekut raya mmg best..ehhehe..aku jrg order cz blk umh mamaku sure mcm2 buat

lia said...

apa kata ko masukkan sekeping-dua semperit kat adiah yg kami akan dapat ngeh3

tiefazatie said...

wah...kak..bestnya semperit nie...adui la..caya la kak..wat bisnes lg tue..hihi..

wah2..yeay2..nt hadiah smp..hihi..

haha..best la ayat last akak tue..hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

bisneswoman yg berjaya niii

Afne said...

i'm waiting hehe

~ana~ said...

eh,,aku nak gak tester biskut ry tu boleh? tp kalau aku x order xpe ke?hah2x...

aku x sihat la..sbb tu x sempat nak email kat ko..jap2 aku email erk..

watyz said...

weh..puasa la!! ekekekk.. jiran aku pon dh bg test kuih dia. aku ni rasa je bli nye idak. hahaha.. jgn mara ek. sila abaikan. ekekekk

fiezahkecik said...

hehe.. buat biskut jual online pulak. kot ada yang nak beli.makin maju la. hehe :)

dwimaya said...

kue samperit moden tu dh selamat tggal 1/3 balang.. buat pemanis mulut gitu..

Nana said...

aku ni xtau la
nak juai kuih raya ke tak tahun ni hehe