Thursday, July 28, 2011

Nanti nak mintak tolong vote ye

salam =)

aritu ade terjoin 1 contest Enfagrow secara online, aku masukkan Umar sebab syarat umo dari 3tahun ke atas..tema contest tu My Amazing Child..boleh upload gambar dan video anak2 ..pastu nnt vote..20% juri 80% vote.. akukan..mmglah...sgt2 lemah bab vote nih..rase cam tibe2 giveup..mane la nk carik vote byk2 tu kan (+_=)' ntah camne, aku trus upload gambar Umar yg ni



pastu aku igt nk tambah penyertaan, nk la letak klip video Umar men golf, tapi aseklah hang, xdpt2 nk submit..nmpknye xde rezeki nk submit lebih dari 1 gambar/video ..



voting start 1 Ogos Isnin ni..1 ramadhan =)..jadi konon nk buat alert la utk diri sendiri supaye jgn lupe mintak tlg kande dinde vote kan gambar Umar..kalau nk tgk website die klik je link nih
http://www.myamazingchild.com.my/eng/

nanti 1 hb aku akan buat announcement lagi sekali..hrp2 kande dinde can help me ;)
nk amik kesempatan to wish kande dinde selamat menyambut Ramadhan almubarak..semoga puasa tahun ni lebih baik dan diterima olehNya ..

10 comments:

Ila said...

okk,jgn lupa habaq nanti..nanti aku vote umar...

SyidaGorjes said...

nanti aku vote 18kali.

selamat menyambut ramadhan juga!

mama_umar_maryam said...

tq ila!!! mmuaaah!

mama_umar_maryam said...

lebiu gojes lady!!! vote gune fb kot..

~ana~ said...

insyaallah ana vote nnti....

selamat menyambut ramadhan al mubarak..:)

lia said...

okeh, nnt aku vote... khabar2 kan yer...

tp kalau dari fb, aku x dpt tolong sbb aku xde fb...

Anum said...

insyallah

fiezahkecik said...

dah boleh vote nanti jangan lupa bagi tau :D

kakyong said...

Selamat menyambut Ramadhan Almubarak..

tiefazatie said...

sdh2..hihi..all da best sis!