Thursday, July 14, 2011

nak update jugak tak kire!

salam =)

walau mood ke sungai cetek nk updet blog,tetap gagah gak nk updet..



comel x bunge telur teddy kt atas tu? sgt2 adorable kan...aku order utk kenduri sabtu nih..
mesti kande dinde tertanye dan pelik, bile ke pulok si zety ni banak kecik lagi,heheheh..uishhh..akan..akan..2012 ;p

actually sabtu ni ade kenduri kt umah paksedare kitorg ..dan pakcik kitorg tingin bebenor nk buat marhaban kt umah die tu..pdhal die xde anak kecik pon...makanye, yg die nmpk ialah Maryam ...lgpon, mase marhaban Maryam dulu buat kt masjid sempena maulud nabi..ramai2 mase tu, so xdela rase family affair sgt kan..

dan sebagai mak panten, of cosla aku bangan ...yelah, xdpt nk buat buaian berendoi lawo2 mcm trend skg nih, dpt bunge telur comel2 pon jadila...lgpon Maryam dah xlayak nk dibuaikan..aku takut die lompat tiruk kuar, hahahah..anak dare aku tu mmg len mcm sket.

jd sebagai melepas gian, aku order bunge telur teddy tu kt http://www.alisdeco.blogspot.com tapi kaler pink

atau nk tgk fb die , kande dinde taip nih : Buaian Berendoi, Cukur Jambul & Akikah

aku order kaler pink, dah dpt pon td self collect je kt area opis aku sbb Alis tu on d way..highly recommended la..Alis ni customer frenly, hehehe..rege 1pc = RM 4 ..klu order 100pcs ke atas ade less lglah..aku order 50pcs je .. semoga kenduri sabtu ni berjalan lancar dan meriah seperti biase ..family terdekat je ;)

p/s x penting : esok nk serang mothercare, ade order hood utk jive stroller Maryam kaler pink tu, dulu beli x amik skali hood die..kalini dpt less sampai 60% ko...aduh aduh..syoknye...klu x rege die nk dekat rm200 gak, jimat iiiiii ;p

p/s x penting lagi : projek IPAD Tganu masuk paper Kosmo semalam ..kuor le muke abg iparku


17 comments:

Anum said...

comelnya

mummy_ayu said...

tomeinya....sekarang mcm2 kan..
semoga berjalan lancar majlis tu.
nanti snap2 share kat sini yer..

watyz said...

comei nye la hai..
dan lagik tu kabo nk g shopping. hehehe

fiezahkecik said...

hehe.. comel comel. apa pun semoga mjlis berjaln dengan lancar :)

AyuArjuna BiGoshh said...

wah boleh order utkadik kawen nanti

Sidratul Muntaha said...

yeahh
kuar jugak entry ko arini..
huhuhuuhh..
bunag telur tu
aku simpn dulu dlm ati
nak tmbh lagi..
tgh maleh nih..

~ana~ said...

cantik la zety...

moga majlis korang berjalan dgn lancar..amin...

SyaNa said...

syiokkk nye
bunga telur sgt2 cute wei
selamat la ye mak panten..aku pny part da lega last week
hahaaa
please snap gambar byk2..
xmo la gambar sket2..hahaa

syariza09 said...

cantik sangat, nanti updat eyg kaler pink pulak ok =)

lia said...

Dan2 aku nak beranak kecik, nak teddy bear cute tu hu3...

I like...

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnye princess tu ada org nak raikan sekali lagi..=D..kite arituh dh berangan nk buat majlis zareef ngan buat berendoi n bunga2 telur comel ni segala..tp balik kampung, manalah mak nk bagi buat cukur jmbul over meriah mcm tuh..stakat wat akikah sekor, panggil org marhaban n doa selamat jekla..hihi..

Bionic women said...

comelnya....nnti nak tempah ler buat besday anak..mesti teruja kan budak2..

CHeeSYaNa said...

Nak ikut g MC!!!

Ila said...

wah,memang cantik..rasa mcm nak siap tuk diri sendiri jer

dwimaya said...

cantiknya! simpan satu btg kalau2 esok tak habis bole? telur dia x yah la, nak teddy tu je.. nk bg iman :D hehehe..

tiefazatie said...

comel gle teddy tue!adui la..sis ada simpan x wat kenangan?hhi

kakyong said...

shangat comel bunga telur teddy nih.. nak sattuuuu... hahhaaa