Thursday, July 21, 2011

pos hadiah to youuuuuuuuu

salam =)

1stly mohon maaf sgt2 sbb lambat pos adiah, tulah, kan senang bank in duit ke ape kan..tp aku nk kasik something yg blh buat kande dinde igt kt iiii ;p..so kelembapan wrapping dan ke pjbt pos adalah masalah utama aku..insyaAllah, by next week or soon, kande dinde yg mng GA aku aritu akan dpt small token ni ;)

xcaye, see, bersungguh2 balut adiah ..maaflah klu dpt nnt gaye gule2 sugus giant, hehehe


16 comments:

mama tisya said...

tkpe..akan ku tguuuuuuuu

mummy_ayu said...

wah banyak tu hadiah..semua dah siap nak dipos... selamat gie pejabat pos!!

Anum said...

tahniah2 kepada pemenang

syariza09 said...

kecik2 comel pon, ttp org suka

Sidratul Muntaha said...

aku pun sama dengan mamatisya..
aku tunggu...

~ana~ said...

akan ku tungguuuu..:)

IntaNBerliaN said...

heheh no hal.. biasa la tu.. :-)

Nana said...

hehe
lambat xpe
asal anto kan
aku pon br semalam pos adiah

AyuArjuna BiGoshh said...

:) moga murah rezeki selalu

Afne said...

tu ada hadiah aku kan? hehe

watyz said...

x sabar nye nk hadiah..

lia said...

Aku x de hal... ;p

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang.. sure tak sabor dah depa nengok hadiah2 nih

tiefazatie said...

wah..sangat chumel nie sis..sis pun comel jg nie..hehe..

tiefazatie said...

eh..jap2..ada gak hadiah ifa kan2..haha..blh2 lupe lak..=p

IntaNBerliaN said...

thanks tau.. hadiah dah sampai smlm... :-)