Tuesday, July 26, 2011

hadiah i okey ke?

salam =)

khas utk penerima hadiah GA Ikea & Paris, dah sampai ke belum ye adiah2 tu kt kande dinde sumer?
kalau dh sampai, elok lg x adiah tu? utk penerima FM aku xrisau sgt, utk penerima balang IKEA tu aku risau sket..
so far, yg aku tau 3 dari 10 penerima dah update dgn aku, iaitu :

tiefazatie - received dengan selamat, siap menamakan balang tu, gagah perkasa, hehehehe, tq buat entri dear!

IntanBerlian - received dgn selamat jugak, tq buat entri dear!

AyuArjuna - received dgn selamat jugak , adehhh, sis ayu ni baru je mng $$$ riban2 , jeles wehhh ;p

yg the rest hrp2 blhla update kt aku ye, bkn aper, risau x smpi lah ;)

15 comments:

mummy_ayu said...

Ibu Ayu ckp dah sampai..dia rm adik Ayu tapi lum sampai lagi ke tangan Ayu..
nanti dah dpt, Ayu buat entry key..tapi Ibu kasi tau..selamat...
tq so much dear!!

watyz said...

dh sampai la sayang. n3 pon dh buat pg ni. cer tgk. hehehe. nway tQ yer. blm tau nk wat apa ngan balang comel tu. hehehe

mama tisya said...

dh smp ngan slamat...terkejut gk bila buka cz kaca...tq zety

mama_umar_maryam said...

ok ayu - legaaaa ;)

waty -ok bebeh,nnt aku dtg

eryn - hehehe,kejut boboi ;p..tisya dh sehat lom?

Sidratul Muntaha said...

aku punay pun dah smpai..
siap buat entry lagi..
ko lmbt la noks..
huhuuh..
suke ati aku.
sengih2 smpai tinge dah nih..
betul2 penawar duka...

mama_umar_maryam said...

aku dh bace dah, sweet gile gamba tu ok =)

Afne said...

aku lom dpt lg. sabar.. sabar

lia said...

akak aku bgtau da slmt sampai.... tq...

tp aku x sentuh & x tgk g sbb kat umah mak kau hu3....

MrS. F!zA said...

ha?kak ayu mng smpai riban riban..

Yanti Padli said...

best nye dapat hadiah..
sapa nak hadiah bole g blog sy jugak..tumpang promo kejap yekk

http://yantipadli.blogspot.com/2011/07/jum-joint-contest-paling-senang.html

OMR (Rose) said...

mama umar maryam,
kalau nk hadiah..mehla jenguk ke blog saya...saya nk kasik hadiah ni...meh2...singgahla ye

OMR-Nak-Bagi-Hadiah

~ana~ said...

zety, ana punya pun dah smpai..entry pun dah skuar..:)..thanks a lot bebeh...

Afne said...

aku dh dpt ptg td yeayyy! esok entry keluar. tq zet!

Ila said...

hehehe...semua orang dapat dah tu,...

tiefazatie said...

hee...malu2..haha...betol la sis..terkejut masa dpt tau..blur2 lagi..hihi..tq so much sis!

wah..best la kak ayu dpt hadiah riban2..nak gak..hehehe