Sunday, July 17, 2011

nak update tapi xde gambar

salam =)

sgt tegedik2 nk updet kenduri kendare sabtu n ahad lepas, tp 1 gambar pon blm transfer lg dr kamera sepupu..
apepon alhamdulillah, majlis berjalan lancar..everyone loves the teddy bear bunge telur very much..Maryam behave jugaklah time marhaban..cume die blh cakap, " TAK NAK..TAK NAK" mase nenek2 tu nak suap die madu, hahaha..cian die, pas makan madu, trus die yak-yak..
insyaAllah by esok dah dpt gambar aku upload kt sini ..

p/s: try to pos adiah2 GA by this week, ampun maaf lambat sket..tp atleast aku nk pos la kan..ade adiah GA yg aku blm dpt lagi dah nk baper bulan ntah ;(..

8 comments:

mummy_ayu said...

tak sabar nak tgk gambar2 kenduri..mesti meriah....

Afne said...

zet, dia pelik kot apesal semua nk paksa masuk mulut dia hehe

lia said...

aku terjah ko update ek.. aku sukak gilak bunga telur teddy tu benor nyer....

Sidratul Muntaha said...

maryam!maryam!
cepat upload gambo!!!!!!!!!

Nana said...

aku pon xreti nk bercerita gambo xde
sebab laptop wat hal
adoii

~ana~ said...

zety, aku x kisah update xde gmbr pun..janji update..hah3x....

tiefazatie said...

wah..emstu best tue kan sis..xpe..nanti update la picture je..hihi..

alo..xpe sis..sama la..ada ifa dh setahun kot xsmp2 hadiah..haha

e.l.i.z.@ said...

1st time mkn madu ke maryam tu?