Tuesday, July 30, 2013

Kisah tudung arianiku di dalam fridge dan tudung radiusite

salam =)

kwn2 yg folo instagram aku aritu sure notice kejadian tudung ariani yg aku baru pakai disumbat dlm fridge oleh Maryam Hanina kesayangan terulung bertuah kitorg tu..hehehe..

bygkan..dah naik kejung awning tudung tu dibuatnye..seb bek xterkena sambal ke susu pekat ke dlm fridge tu..aduh anak....bile ditanye , sedap mulut je ckp.."sebab..Maryam ..x suke..tudung..mama.." (ada video die aku rakam kt insta) die sebut satu satu perkataan..secara berhemah tapi menusuk qalbu aku nih..kot ye pon xsuke tudung mama, jgnlah sorok dlm fridge tu nak oiii..naik bp aku hah..bln pose kan..napsu amarah mama pon suam2 kuku je..pastu bile tgk rakaman dia ckp tu (maryam xtau die dirakam, sbb die xsuke sgt kene rakam2 nih) ..siyes rs kelaka plak :D .. i know she didn't mean it..beselah, umo tgh meningkat naik camtu, mmg mcm2 eksperimen die buat t_t



pastu..cam beselah..bile blm lagi ke mana2 ngukur shopping complex ..aku ngukur dulu lebar laptop aku dgn online shop..hahaha..tudung radiusite, beli skali utk Maryam..eei, geram! rs nk bli sume kaler!  ..pasni klu maryam buat lagi tudung mama ..mama akan balas balik! haaaaa....kih3 ;p

11 comments:

Afne said...

alahai comeinya maryam ni!

Nad MamaZN said...

Igt lagi gaya lenggok dia cakap tak suka tudung mama tu
Haha! Lawak giler

MrS. F!zA said...

haha samaler trgt dgn spontan dia jwp maryam taksuke.. haha nasib lah mama, anak lg pandai nak pilih tudung yg sesuai utk mama..hiks

mama tisya said...

lawak la maryam ltk tdng ko dlm peti ais...nanti aku nk tgk videonya

mama ila said...

alahai..kelakar pulak..sebab xsuka tudung mama yer...sbb tu masuk lam peti ais...hehehe..lenkali mama..kalau nak beli tudung..sila mintak pendapat anak dulu..kihkihkih

mama_muaz&muiz said...

hehe..muiz masukkan pencil case abg dia dlm peti ais :D

lia said...

kekdahnyer... x suka masuk peti ais yer he3...

alololoooo comey nyer la Maryam ni...

AyuArjuna BiGoshh said...

hahahahah...maryam yg suwittt

anak Wan Salleh said...

lawak sungguh.. nasib dia tak sampai nak bukak freezer.. kalau tak habis bau ikan ayam kat tudung mahal tu lol

watyz said...

hahahaha... kelakar la maryam ni. x suka bole plak wat mcm tu. seb bek dlm peti ais. kalo tong sampah luar umah x ke haru tudung bau sampah... hehehhe
comel maryam pakai tudung tu... :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

haahhahaa...
nakal rupenyer maryam hanina nih..
haiiiishh!