Thursday, July 4, 2013

Video dan gambar tutorial tudung empat segi jadikan shawl

salam =)

kelaka plak rasenye tgk diri sendiri kt instavideo tu..seb bek ade yg melayan..klu x ckp sorg2 je aku..hahaha..suare pon penyek2 serak gitu..maklumlah..suara pagiii ;p

sape2 yg dh tgk video kt insta aku tuh, aku dh promise nk wat tutorial pakai tudung 4 segi jadikan shawl ade bentuk 3 segi kt depan..simple je sebenanya..sbb aku mmg xreti nk membelit2kan shawl sgt..(pssstt..tudung tu jenis kain lembut dan jahit tepi yg sgt kemas..tu yg blh muncung elok je..dan tudung tu aku pki mase majlis tunang dulu...eeeiiii...suke3!) ..

okeh, blh refer cara2 sonanggilo nih kt gmbr bwh atau tgk kt video tu ye..wpon xjd mcm trend2 skg ni..tp aku mmg jenis simple cenggini je..klu nk gaya2 lain, aku mengharapkan org lain buatkan utk aku blhlah ;p

tutorial bergambar   



klu kande dinde gugel, ade puluhribu je tutorial nk pki tudung/shawl ni..aku upload video ni sbb ade bbrp kwn2 request.kih3..ok sumer..happy wiken!!!


9 comments:

mama tisya said...

"you broochkan"..hehhe...bgs tutorial...tp aku tk reti belit2 ni..ko sesuai

mummy_ayu said...

meanrik gak nie..leh gak try,..
ma acih coz sharing.. :-)

Nad MamaZN said...

Comey zt hihi
Okeh tq share video ni :)

watyz said...

ok.. nanti aku tgk ye. sangat menarik ni! :)

lia said...

iskkkk anak dara ni kan.... betol ke u ni anak 2 he3....

aku x reti belit2 ni... mau tercekik ekekekkeee

zety said...

hahahha..ko tangkap tang tu plakk eryn oiii

came-came ayu ;), try k..sng je tu

kih3..ade2 je nad..comei mendenye gitu ;p

haaa..lilit jgn x lilit aty

lia - hahaha,nk bukti ke i dh xdare? hahaha..plg sng ni lia..blhnyee..cer buat

anak Wan Salleh said...

muke u ok pakai shawl, muke i ntah macam manalah rupenyer

ieda immi said...

memang faillahh kalau akak pakai tudung macam nie huhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tqvm babe!!!

nnti nk try!