Sunday, July 28, 2013

Cerita campur campur minggu lepas

salam =)

x tau nk ltk tajuk apedah..(mesti hits blog low je arini, tajuk x mengancam ;p)

citer sabtu : bwk anak2 buka dgn papa diorg kt gerai .. thn nikan, xsmpi 10 jari (10 kali) kitorg buke same tauuu t_t..mr apaiku mencari rejeki sampingan kt bazar ramadhan kan..mak redhooo..thats y bile dtg wiken je, bdk2 ni excited nk mkn burger bakar papa dia!! pastu, nk dijadikan citer..kitorg buat Baju Raya Giveaway utk pembeli burger ke 100 ..hadiahnye best wehh (wpon aku xtau lg ghupe baju raya tu camne lagi) ..fashion designer sudi nk taja Baju Raya tu..nama diorg WANPA .. hehehehe..xper klu xkenal..xpenting pon ;p..google je nama designer WANPA tu kuarlah byk gmbr..hehehe..cume aku hrp, baju raya tu nnt idokle sexymexy takut org2 Bangi / customers nk pki nnt,hahahaha..sbb diorg biasa design utk artis2 kan..apepon, tengkiu sgt2 kt Wanpa sudi sponsor adiah!! korg mmg best!! nnt aku share sape yg mng yeeee..

wanpa announce kt instagram ;)
supposed ari sabtu tu pegi event Dumex kt Hotel Aloft..tapiii..xde rejeki nk attend kalini..sobs..cuci mate tgk gmbr kwn2 blogger/insta je..yelah, berkorban sketlah thn ni..xsmpi ati nk tggalkan mr apaiku..anak2 plak dahlah jarang buke sama dgn papa diorg..xper2..nnt kite g hotel ye!! ;p

upload kt insta je..kelaka lak panda ni


lps buke tu, ada anak peniaga sebelah kitorg bagi bunga api kt Umar n Maryam..uishh..sonok sgtlah diorg tuu ..lps solat maghrib..apelagi...jln2lahhh..sajer meryap kt downtown jln reko yg sesak tu..hahaha

glitter man mencari rejeki kt downtown

pastu ari ahad : plan nk buke dgn embah,mak hajjah n adek2 aku ..mule2 nk book Redwok (dah terliur2 sotong telur masin die) , sekali full daaaa..so revert kt Homst Restaurant (muslim chinese food) kt Warta Bangi ..kalini, mkn sama2 lps solat mghrib..baru best nk lepak lama2 :D .. kitorg bwkkan Burger Godang utk santapan semuaaaa...bygkan , lepas melantak nasik, budak2 ni blh lagi mkn burger tu..adoii...
order mcm2 kt Homst nih..yg femes kt sini soft shell crab dia, chicken butter, chinese pancake etc..overall semua sedaplah!


kemain..posing bestie konon!


dah mcm rupe ikan paus pon ye jgk aku tgk burger godang nih
tu jelah citer wiken lepas..kesimpulannye..blm shopping raya lagi ;p

9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

soping last minute ok, gak dapat harga murah

Nad MamaZN said...

Burger tu kan...
Memanggil2 jek
Bila tah nak p
Ngidam pun ye kot
Haha

mama tisya said...

beger apai tu bln pose je ke wei...kalo ry openhouse ada tk menu beger apai tu..hehehe

lia said...

panda ko tu minum apa weyh? semacam jer botol he3...

Nurzakiah Hanum said...

enjoy semua

Sidratul Muntaha said...

homst mmg best weih.
aku nk repeat lps raya nnti

watyz said...

uish... mcm sedap je beger godang tu weh... hehehhe

Eyriqazz said...

burger godang tu menggiurkan....mintak skit utk berbuka..hehehe

AdanyaKauUntukku said...

kalau idok..bleh kite berjumpa yeeee...hehehhehe......

btw......tu kedai awak yek...
dok kenangkan akak tak tahu je kat mana area tu..kalau idok..akak dah sambar