Thursday, July 25, 2013

Resepi Masak Udang Puree Nyonya dapat masuk majalah Jelita

salam :)

Happy pagi ni bile kwn2 blogger inform kt fb psl resepi dari Leggo's yg kitorg buat aritu - check entry ni

ni copy dari fb sis Ayu Rafikah sbb dia dah ada majalah Jelita edisi Ogos ..resepi Leggo's tu dlm buku kecik 



hahahaah, aku nmpk mcm die tulis 31 resepi daripada blogger Jelita. hahahaahaha ..

jadiler dpt terselit sikit dlm majalah kan..xpnah2 masuk majalah pon ;p..aku dh terpikir, klulah chef2 hebat nmpk resepi yg kitorg buat tu..terutamanya AKU..matikler kene kutuk ..hahaaha..resepi last minit & spontan ..tapi rasanya sedap juge ;p..klu ade kande dinde terbeli majalah JELITA, NUR dan HER WORLD (tp majalah Jelita je yg kuar muke kitorg kot) ..jemput2lah bace ye ;)

7 comments:

mama tisya said...

byk resepi tu 31 dr blogger JELITA bak kata ayat ko tu kn..hehehe

lambat plak tgu lunch nk p cr majalah JELITA...hehehe

Nurzakiah Hanum said...

salam nuzul al-quran
salam jumaat
singgah pagi

Mira Adzlia said...

wah..tahniah..mne tau 1 ari ley wt buku mskn sndri..hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

rsnya blogger yg enterpreme 16 jer....respi ya 30 :)

Sidratul Muntaha said...

Huih...byknya resepi.n ramainya.smpai 16 orang.apelagi zety.gi la beli.

Nad MamaZN said...

Weeiwwettt!

lia said...

Fewittttt.... Kena mintak sign la ginih he3