Sunday, July 21, 2013

Iftar dengan bff dan iftar di rumah baruuu

salam =)

meriah btol buka pose wiken nih..jumaat dgn bff , sabtu kt umah maksedare apai ..sempena masuk umah baru dia, buat terawih sekali ramai2..(tiap2 thn akan buke pose dgn solat terawih sekali sbb jemaah family inlaw aku ni je dh 40 org++)

iftar dgn bff ni mmg dinanti2 oleh kitorg sumer..wpon ade wasap/fb etc tp klu jmpe sambil dok melepek atas katil dan berborak adalah...amat...destress sekali...ntahlah..mayb sbb dah 18 tahun berkwn kan..despite of masing2 bz dgn career & family masing2..kitorg akan try catch up each other jugak..love u my ladies!! maka dgn itu, kitorg ber potlucklah masing2 utk meringankan beban tuan umah yg mmg suke dibebani itu..ahahah..aku buatkan oreo cheese cake & letak toppings blueberry..apai bwkkan burger bakar BESAR punyaaa heheehe..jamu kwn2..lain2 mknn diorg bwk satay willy yg best tuh, nasik ayam, desserts, kuih etc.

seb bek husband masing2 dah masak dan tau bebenor perangai kitorg nih..klu jumpe (esp kt umah), lepak dlm bilik..xkuar2, xturun2 dah..hahahaha..diorg jage anak2 ;p


ari sabtu pulak, iftar dgn family inlaws ..kt Bangi je..hehehe, punyelah bz tlg ape yg patut smpi xsmpt aku nk snap mknn2 yg hmm, as usual, tidak mengecewakan lgsg dlm setiap kenduri di Bangi ;p ..lepas terawikh 4 rakaat tu smpt amik gmbr dgn maksedare yg sekepale dgn aku jugak..hihihi..



p/s: wiken ni bile ade bc berita yg sedih & kebetulan ade kenalan pon kehilangan anak tersayang jugak..buatkan aku mcm xde mood nk update fb n instagram sgt..hati ni terusik .. selamat menjalani fasa kedua Ramadhan kande dinde..fasa keampunan -_-' ..ya Allah..terimalah ibadah kami :)


5 comments:

Nad MamaZN said...

Zt kt shah pekan dr form 1 ek? Lama tu 18thn!
Moga persahabatan kalian utuh sampai bila2...
Meriahnya berbuka dgn family in law tu..
Sume2 pun dok area bangi ek? Senang nak jmpe ^_^
Tak berkesempatan lg nk rase tbb, huhu!

lia said...

Perghhhh terbaekkk la korg.... Berkurung dlm bilik Gitew...

~ana~ said...

wah...siap berkurung dlm bilik tuh..mmg terbaik la..:)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Wahh ... Best nyer buke ramai2 ... Lama tu 18thn ... Mesti macam2 suka duka dah ditempuhi kan ... Terbaeekk lah terawih ngan sanak sedara ...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

waaaa... cantik rumah baru..meriahhhhhh