Wednesday, July 24, 2013

Salah satu reward puasa Umar : dapat tgk Chelsea

salam :)

21 July lepas pasukan Chelsea dtg Msia utk perlawanan persahabatan dgn kite..excited lah mr apai & anak bujang die sorg tu..Umar dh pandai minat Chelsea (apai lah ajar)..sbb die men game psp die tu, siap kenal nama2 pemain tu dgn rupa paras mereka secara kartun.hehehehe..kelaka bile dgr die citer yg die xnmpk muke players btol2 & x amik gmbr pon dgn players tu kt stadium..aduh nak..tu kene jadi vvip barulah boleh ;p

mr apai bwk papa dia (papa sebenanya arsenal die hard fan, terpakse jugak die sarung jersi chelsea apai bagi tu ;p) dan Umar je..girls tggal kt umah..xkose aku nk p sane heh..dok umah mkn cikedis dgn Maryam lg best! hahahah..so boys outing lah kirenye diorg tuu..saje nk happykan Umar & bagi die reward sbb die training pose kan.. :)

anak bujang mama dah beso dah ye..dh pandai nk tgk bola dah..


bile Umar balik sajelah aku tnye die..best ke tgk Chelsea ? dia jawab," chelsea tu memang best..tapi malaysia ni lemah sgt.." tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5 comments:

~ana~ said...

wow...komen umar x agak2...hahahaha...

Nad MamaZN said...

Amboiiii
Hahaha!
Baguih komen dia tu hehe
Tak pdn ngan kecik haha!

mama tisya said...

wah komen bola dr bdk umur 6thn hebat...hehe

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Komen yg jujur ... Bg Rajagopal dgr skit ...

zety said...

kih3..rajagopal pon dah taklut dgn komen2 negatif camtu.hahahah